Искушеник Написано Јун 25, 2010 Пријави Подели Написано Јун 25, 2010 Beyonce Exposed "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Јун 25, 2010 Пријави Подели Написано Јун 25, 2010 smej.gif морам признати да нисам одгледао и одслушао, јер у овом тренутку то не могу, али Мислим и за рекламу кока коле би могли свашта нешто чудно...али..... Човек чује и види, само оно што САМ жели да чује и види isus-sinai "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јун 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 25, 2010 "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јун 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 25, 2010 "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јун 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 25, 2010 The Devil in Music (Rihanna - Umbrella exclusive) "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Јун 25, 2010 Пријави Подели Написано Јун 25, 2010 kakve se sve poruke salju preko granda i pink tv....... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јун 25, 2010 Пријави Подели Написано Јун 25, 2010 kakve se sve poruke salju preko granda i pink tv....... :1403: slavabogu :drugarstvo: smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gifТруде се... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јун 25, 2010 Пријави Подели Написано Јун 25, 2010 kakve se sve poruke salju preko granda i pink tv....... Ау брате Емилијане због таквих порука негледам Пинк тв slavabogu ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јун 25, 2010 Пријави Подели Написано Јун 25, 2010 kakve se sve poruke salju preko granda i pink tv....... slavabogu Oпростите ми... :drugarstvo: smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јун 25, 2010 Пријави Подели Написано Јун 25, 2010 LOL... gde baš Beyonce slavabogu Ne verujem u ovakve gluposti, al' sad ću da je pogledam... A mene tekst pesme "Halo" asocira na Hrista i moj odnos s Njim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јун 25, 2010 Пријави Подели Написано Јун 25, 2010 Ajoj odmah sam se iznervirao. "Taylor Swift's satanic handsign"... a devojka na slici maše i savija prste i tako uhvaćen milisekund na slici. slavabogu :drugarstvo: Kakvi kreteni prave ovakve klipove, čudo jedno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јун 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 25, 2010 Само да нагласим да нисам ово поставио као неку апсолутну истину. П.С. Брате Милане, Ти не може знати да ли је нешто случајно или не, то могу бити само Твоје претпоставке. Притом, постоје слике где ништа није сликано у милисекудну, већ је позирано,а где поменути ликови показују јасне оклутне симболе. Првенствено, треба пажљиво,полако и непристрасно одгледати све клипове. Такође треба имати на уму да се МТВ популарна музика (као и 90посто остале светске полупалрне сцене) ствара у окултне сврхе манипулисања духовно слепим народом (=децом). То је очигледно и без било каквих психолошко/духовних скривених и нескривених порука. И успори мало са таквим етикетама о кретенима. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука