Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 29, 2010 Дакле, о било чему да разговарамо вртећемо се око екуменизма (који везе нема са оним што ми православни мислимо под тим термином), папе, отворених-затворених двери, новотарија.... а нигде нема аргумената за те тврдње. Заиста се питам докле ће се све ово толерисати и да ли ће се коначно овоме стати на пут. Ово су атак на Цркву Божију. Увек се и изнова враћамо на тему о чарапама. https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,3181.0.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 Помаже Бог, часни оче! Благословите! Ја сам случајно јуче прочитала Ваше коментаре на Вашем форуму <<Поуке.орг>> у вези наше донекле заблуделе сестре у Христу, др Татјаном Ђорђевић и увидјела да многи од нас имамо нешто заједничко, тј. да нисмо 100% истомишљеници са дотичном др Татјаном и да нас је она као и њен супруг често због неслагања у појединих тема оштро, па чак и пред свима грдила, што је веома хришћански!? Нпр. можете прочитати нашу ,,дебату'' од прошле седмице на постављеном линку: "Преобраћење бившег муслимана у хришћанство (тј. у протестантизам)". Нажалост, била сам принуђена да се исчланим из њихове групе и да је избришем са листа пријатеља овдје јер ми они ремете унутрашњи мир и стварају безпотребни немир са њиховим свакодневним негативним паролама и претњама! Иначе, била сам у "задовољству" познанства са још пар умоболних, како група тако и појединаца из сличних група. Једна од њих, која се представља као "србска" је и "национални строј", нацистичка организација која дјелује у Србији. Наравно да је исфинансирана споља да би се о Србима створила слика као о фашистима, "геноциднима" итд., што се савршено уклапа у накарадну слику и сатанизам о нама. Међутим, наравно, ја њу и даље уважавам и подржавам донекле јер знам да има добру намјеру и благослов да мисионари, али нажалост, она као да није та дивна и племенита особа која стоји иза књиге: "Повратак Богу и природи". Веома сам се разочарала... Бог да нам свима прости! Срдачан поздрав! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јун 30, 2010 Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 Ово лудило око екуменизма и новотарија постаје све горе и горе изгледа. Нама је потребан један добар рат и жестока невоља да би се све стабилизовало и вратило у нормалу. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 13, 2011 Вајна докторка пропагира расколништво на свом сајту, варајући народ и тражећи да се плаћа улазак на сајт (јер је тако благословио "духовник"- само не знам које цркве). Ево линка који је објављен, поред свих могућих небулоза о којима пише њен муж и она. Нажалост, оваквој надрилекарки Светигора издаје књигу "Повратак Богу и пророди" где добија привидну црквену подршку и сатисфакцију, те испада да, заправо, ради праву ствар. Лепо би било када бисмо мало више размишљали и пазили да оваквим преварантима ме дајемо никакву подршку јер су овек спремни да користе Цркву за своје нечасне радње. Само када се сетим шта је причала за наше Архијереје и шта и даље прича довољно је да јој ни реч не верујем. Линк: PISMO RUSKIH SVEŠTENIKA RUSKOM PATRIJARHU KIRILU Nastupila je apostasija i bogootpadništvo i guranje pravoslavnih crkava u zagrljaj antihrista, njegove religije - nju ejdž ( ''Novo doba''). O tome najbolje svedoči pismo zabrinutih i ojađenih ruskih sveštenika koji mole svoju crkvu da se vrato na pravi put. Pismo prenosimo u celosti: http://www.svetinikolajzicki.com/OBAVESTENJA.htm (линк води на расколнички сајт)А да: када увиди да има и оних који су провалили њихову превару одмах бивају блокирани на фејсбуку. Опасна докторка, нема шта... мисли да ће тако да ућутка оне који раскринкавају њену превару. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 13, 2011 http://svisrbisveta.org/tribina/trgovci-u-hramu/#axzz1UgF2jijP Овде најпре причам као свештеник јер овакви манипулатори веома лако заводе несрећне људе. Много је већа штета ако вам душу упропасте и отрују цркворазорништвом а то ова квазидокторка веома перфидно ради. Није све што на сајту стави икону свете Петке или текст неке молитве црквен сајт. Напротив. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Август 13, 2011 Пријави Подели Написано Август 13, 2011 Катастрофа када неко не познаје веру а жели да се бави високом теологијом... Мислим на све ове са расколничким ментосом...Др Татјана и њени пацијенти. Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Август 13, 2011 Пријави Подели Написано Август 13, 2011 Скромни допринос http://www.facebook.com/pages/%D0%9B%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%83-%D0%B8%D0%B7%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%B8-%D1%81%D0%B5-%D1%81%D0%B0%D0%BC/272230649457954 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 13, 2011 Скромни допринос http://www.facebook.com/pages/%D0%9B%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%83-%D0%B8%D0%B7%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%B8-%D1%81%D0%B5-%D1%81%D0%B0%D0%BC/272230649457954 Хвала Машо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Август 13, 2011 Пријави Подели Написано Август 13, 2011 Сада су Двери мета ''др'' Татјане. Неко је поставио текст о уклањању Крста са барикада на КиМ и прокоментарисао тако што је увредио ВлТеодосија (а једно од правила групе Двери на фб је да се свештена лица не могу вређати). Пост је обрисан и онда је она одлепила на групи коју она уређује, Чикашки Срби, на фб http://www.facebook.com/groups/16600856185/ (ено позива и Патријарха на покајање) Желела је по сваку цену да јој кажем свој лични став (а ја сам иначе јако битан лик 0102_laugh о унутарцрквеним проблемима. Обзиром да сам у Покрету који се не бави унутарцрквеним већ унутардржавним проблемима, нисам одговорила. После сазнам да је у ипц, да јој је ''духовник'' Милорад Николић из Деспотовца, што сад оповргава (да не би изгубила клијентелу, јер нико не воли да га лечи секташ). Ја сам је звала да будемо пријатељи на фб, послала сам јој пар пп али она као да не сме да одговори, па ми одговара на зиду те ''чикашке'' групе. А прича о томе како никада не лаже и како је храбра. Ма важи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Август 13, 2011 Пријави Подели Написано Август 13, 2011 свеже искуство једног човека са др татјаном http://svisrbisveta.org/tribina/trgovci-u-hramu/#axzz1UgF2jijP Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Август 13, 2011 Пријави Подели Написано Август 13, 2011 DrTatjana Djordjevic Po komentarima Saše koji radi za Dveri vidi ste da ste zaista đavoimani, igraju vam demončići po srcu i umu i ne daju mira. Tako je to kod onih koji se pričešćuju kod jeretika, a vi slobodno Saša hulite i dalje. Već sam dala dijagnozu nekima iz vašeg ''pokreta'' da ste paranoični, a vi potvrđujete upravo takve dijagnoze. Jadne dveri sa vama i vama sličnima. I ne uzimajte me prostačine više u usta. Ja li vam jasno? DrTatjana Djordjevic VAŽNO OBAVEŠTENJE Za sve sektaše i okultiste koji ovde stižu da klevetaju i pljuju a traže od ljudi da sutra glasaju za ološ kakav vidimo da jeste, jedno obaveštenje: Knjiga je izašla pre tri godine još dok je patrijarh Pavle bio živ. Te reči iz ''Božijeg oltara'' to su reči profesora teologije. Takođe poznati duhovnici su rekli da se kroz celu knjigu oseća Duh Sveti koji je sve to nadahnuo. Kada je knjiga izšla cela Mitropolija je bila oduševljena knjigom čak su tekstovi iz knjige čitani po nekim bogoslovijama. To što je nekima krivo i što im demoni ne daju mira, pa ne mogu da podnesu prisustvo Duha Svetog nije do mene. Knjiga je sa blagoslovom Mitropolita Amfilohija, urednik na knjizi je protojerej Radomor Nikčević urednik i Svetigore, Tako da sve to što hulite olupaće se vama o glavu, a narod nikada neće glasati za vas jer je video kakav ''kvalitet'' od ljudi boravi u tom ''hrišćanskom'' papskom pokretu. Takođe, iz teksta koje je objavljeno u tom internet magazinu, kojim pokušavate da omalovažite sve ovo što Odbor i ja radimo, jasno se vidi o kakvom se skrivenom psihopati radi, naravno za one koji imaju Duha Svetog u sebi. Obmanuti to ne mogu ni da vide. I još jedno veliko pitanje koje se postavlja je : Kako može pravoslavac iz SPC-a da huli na blagoslov sveštenika, profesora teologije takođe iz SPC-a? Jadno je to vaše hrišćanstvo, a inače kontaktirao nas je urednik tog sajta i pitao da li da skloni to pismo? Rekli smo da ne, jer će uvek biti ''besnih'' koji će režati. Pozdravite glavnog kuvara iz vaših ''carskih vrata''-vi ste prelestnici. Duhovnici se krste koliko ste gordi kada ste nazivu svog pokreta mogli dati takvo ime-kao da ste rekli da ste sami Božiji apostoli. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 13, 2011 Ако оваква лечи људе, тешко њима: Но, док је оваца биће и шишања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 13, 2011 DrTatjana Djordjevic Po komentarima Saše koji radi za Dveri vidi ste da ste zaista đavoimani, igraju vam demončići po srcu i umu i ne daju mira. Tako je to kod onih koji se pričešćuju kod jeretika, a vi slobodno Saša hulite i dalje. Već sam dala dijagnozu nekima iz vašeg ''pokreta'' da ste paranoični, a vi potvrđujete upravo takve dijagnoze. Jadne dveri sa vama i vama sličnima. I ne uzimajte me prostačine više u usta. Ja li vam jasno? DrTatjana Djordjevic VAŽNO OBAVEŠTENJE Za sve sektaše i okultiste koji ovde stižu da klevetaju i pljuju a traže od ljudi da sutra glasaju za ološ kakav vidimo da jeste, jedno obaveštenje: Knjiga je izašla pre tri godine još dok je patrijarh Pavle bio živ. Te reči iz ''Božijeg oltara'' to su reči profesora teologije. Takođe poznati duhovnici su rekli da se kroz celu knjigu oseća Duh Sveti koji je sve to nadahnuo. Kada je knjiga izšla cela Mitropolija je bila oduševljena knjigom čak su tekstovi iz knjige čitani po nekim bogoslovijama. To što je nekima krivo i što im demoni ne daju mira, pa ne mogu da podnesu prisustvo Duha Svetog nije do mene. Knjiga je sa blagoslovom Mitropolita Amfilohija, urednik na knjizi je protojerej Radomor Nikčević urednik i Svetigore, Tako da sve to što hulite olupaće se vama o glavu, a narod nikada neće glasati za vas jer je video kakav ''kvalitet'' od ljudi boravi u tom ''hrišćanskom'' papskom pokretu. Takođe, iz teksta koje je objavljeno u tom internet magazinu, kojim pokušavate da omalovažite sve ovo što Odbor i ja radimo, jasno se vidi o kakvom se skrivenom psihopati radi, naravno za one koji imaju Duha Svetog u sebi. Obmanuti to ne mogu ni da vide. I još jedno veliko pitanje koje se postavlja je : Kako može pravoslavac iz SPC-a da huli na blagoslov sveštenika, profesora teologije takođe iz SPC-a? Jadno je to vaše hrišćanstvo, a inače kontaktirao nas je urednik tog sajta i pitao da li da skloni to pismo? Rekli smo da ne, jer će uvek biti ''besnih'' koji će režati. Pozdravite glavnog kuvara iz vaših ''carskih vrata''-vi ste prelestnici. Duhovnici se krste koliko ste gordi kada ste nazivu svog pokreta mogli dati takvo ime-kao da ste rekli da ste sami Božiji apostoli. О томе говорим и као админ фејсбук профила ЖРУ сам упутио овој квазидокторки питање које је горе постављено. Дичи се књигом коју је благословио Митрополит Амфилохије, а са друге стране га пљује називају ћи га екуменистом, папистом... Нажалост њену и њених помоћника, постоји неко ко је увидео ове проблеме па ће то да проследи надлежнима на увид. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 13, 2011 Постављаћу овде сва њена писанија јер је могуће да обрише све, као што то ради: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Август 13, 2011 Пријави Подели Написано Август 13, 2011 DrTatjana Djordjevic: фотографије DUHOVNO-MEDICINSKA RAZMIŠLJANJA O NASLEĐIVANJU ZLOG KARAKTERA Kada se razmišlja o duhovno- genetskim potencijalima veoma je važno kakvu vrstu ''duhovnosti'', ili kako sektaši kažu - energija, roditelji prenose svojoj deci. Tako npr. ako je majka ubica svoje nerođene dece istraživanja naučnika kažu da će i njihova deca koja se rode u narednim trudnoćama posle abortusa, takođe, biti potencijalne ubice, O tome sam pisala u naučnim časopisima i svojoj knjizi. Ali, i ako majka i otac deci prenose zle duhove, npr. ako je majka astrolog, a otac ubica, onda logično da takvo dete u sebi uvek nosi ''zlo seme'', zlobu i svako drugo bolesno duševno ustrojstvo. I u kasnijem životu oni naginju ka oklutizmu ili se bave okultizmom. Posebno je opasnost kada se takvim ljudima da da rade sa hrišćanim i pravoslavcima jer ih onda oni vuku pravo u pakao! Potrebna je velika Božija Milost da se takvo dete spasi, ali naš Bog je Bog čuda! Од: DrTatjana Djordjevic а ову слику је окачила на текст Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука