Jump to content

Потресно искуство обраћења у хришћанство бившег муслимана

Препоручена порука

• 3 weeks later...
  • Одговори 147
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

слажем се, и потпуно ми је чудесан моменат где му Господ опрашта грехе ...

колико ми као православни допуштамо себи да полажемо право на Господа који је Истину, Пут и Живот, а да бранимо другоме који га је уживо видео и додирнуо.

пронашао сам човека и контактирао га, и крајње сам срећан због тога јер имам још једног брата у Христу.

Afshin је прави потенцијални читалац Шмемана! Можда би ми који смо му ФБ пријатељи могли да препоручимо нешто на енглеском од Шмемана...

Хајде, људи ви сте више упознати са ликом и делом оца Шмемана. Шта бисмо могли да препоручимо Афшину (било путем ФБ, мада сам мислио да би било боље да му дамо ту препоруку преко Јутјуба, рецимо овај тазе снимак

To Love

Штета би било да човек који је се на овакав начин преобратио да остане ускраћен пуноће Истине...

Ш'а мислите?

Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23)

Подели на овим сајтовима

слажем се, и потпуно ми је чудесан моменат где му Господ опрашта грехе ...

колико ми као православни допуштамо себи да полажемо право на Господа који је Истину, Пут и Живот, а да бранимо другоме који га је уживо видео и додирнуо.

пронашао сам човека и контактирао га, и крајње сам срећан због тога јер имам још једног брата у Христу.

Afshin је прави потенцијални читалац Шмемана! Можда би ми који смо му ФБ пријатељи могли да препоручимо нешто на енглеском од Шмемана...

Хајде, људи ви сте више упознати са ликом и делом оца Шмемана. Шта бисмо могли да препоручимо Афшину (било путем ФБ, мада сам мислио да би било боље да му дамо ту препоруку преко Јутјуба, рецимо овај тазе снимак

To Love

Штета би било да човек који је се на овакав начин преобратио да остане ускраћен пуноће Истине...

Ш'а мислите?

svakako mu preporucite nesto sto ce mu jos vise otkriti Istinu....

Подели на овим сајтовима

ja sam ga kontaktirao-afšina- i pitao ga o intervjuu za ŽRU... čekam odgovor.... što bi rekli ovi po ambasadama...

application pending

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

да, постали смо пријатељи с њим на фејсу, а видим да није у фазону да скупља сваког у листу и баш сам срећан због тога  :cheesy2:

тренутно врши промоцију своје књиге по Канади, па чекамо на одговор  :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...