Jump to content

Koga uopšte briga da li je duša smrtna ili besmrtna.... HRISTOS VASKRSE

Оцени ову тему

Препоручена порука

Jest stvarno dobra ova tema kao pandan onoj... napisali ljudi 20 str. mnogo rasprave, a odgovor jednostavan : da li je dusa smrtna ili besmrtna zavisi iskljucivo od nas i nase volje i naravno od njega  dancedance i njegove pomoci :0104cheesy:

Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava...

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest srna u izgubljenom raju

Tacno tako, svaku mogucu temu dramatizujemo i raspravljamo o njoj, umjesto da gledamo kako da tu svaku temu pojednostavimo i priblizimo obicnom covjeku na sto ljepsi i pitkiji nacin ,da ga zadobijemo za  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Tacno tako, svaku mogucu temu dramatizujemo i raspravljamo o njoj, umjesto da gledamo kako da tu svaku temu pojednostavimo i priblizimo obicnom covjeku na sto ljepsi i pitkiji nacin ,da ga zadobijemo za  dobar decko

greengrin 0442_feel 0442_feel

То исто сам написао негде још у јуну 2009.г.

0110_hahaha :) dada

Бато, долазиш ли на сабор, пошто пиво у БГ-у  не пописмо?

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Tacno tako, svaku mogucu temu dramatizujemo i raspravljamo o njoj, umjesto da gledamo kako da tu svaku temu pojednostavimo i priblizimo obicnom covjeku na sto ljepsi i pitkiji nacin ,da ga zadobijemo za  0102_laugh

imam pitanje dal igdje Isus  rekao      da je on Gospod  Bog  dok je na zemlji bio
Подели на овим сајтовима

Tacno tako, svaku mogucu temu dramatizujemo i raspravljamo o njoj, umjesto da gledamo kako da tu svaku temu pojednostavimo i priblizimo obicnom covjeku na sto ljepsi i pitkiji nacin ,da ga zadobijemo za  0102_laugh

imam pitanje dal igdje Isus  rekao      da je on Gospod  Bog  dok je na zemlji bio

Да.

Подели на овим сајтовима

isus-sinai slavabogu molimmmmm

po jovanu 10-30

inače,ovo je bila najveća moguća jeres za jevreje tog doba...da neko izjavi ovo to jest

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

pa to je bila i optuzba da Ga razapnu  -"ti kaza", "ko vidi mene vidi i Oca" ,"U pocetku bjese Rijec (Logos)...Logos  bjese u Boga i Bog bjese Logos...", "ovo je Sin moj ljubljeni" ma cijeli Novi zavjet je svojevrsno svjedocanstvo Hristovog i bozanstva i covjecanstva, uostalom to je rjeseno na vaseljenskim saborima.

Подели на овим сајтовима

pa dobro...ali očigledno da je onaj ko je postavio pitanje hteo citat Isusovih reči... sabori su posebna priča

JA I OTAC JEDNO SMO.... ima li nečeg direktnijeg... čak mi je to i jače nego ono-ja bejah pre Avrama...

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

pa moze li biti sta jace od "Ja i Otac jedno smo", "Ko vidi mene ,vidi i Oca" i od Ocevog svjedocanstva dva puta ponovljenog "Ovo je Sin moj ljubljeni? Otac svjedoci za Sina, Sin svjedoci za Oca i Duh Sveti to potvrdjuje silaskom na Sina, a po Pedesetnci i kroz svete Apostole. A sam Sin kaze za sebe "Ja ne mogu svjedociti sam za sebe" ,nego dopusta da kasnije sami apostoli svjedoce o Njegovom Bozanstvu, a ranije je receno da je reci da je neko Sin Boziji bila najveca hula kod Jevreja, za koju je kazna bilo kamenovanje, tako da svjedocanstva Hristova nisu vjerovatno ni bila toliko cesta "jer jos nije dosao moj cas"... sve je bilo po savrsenom Bozijem domostroju spasenja.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...