Jump to content

Koga uopšte briga da li je duša smrtna ili besmrtna.... HRISTOS VASKRSE

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

pa moze li biti sta jace od "Ja i Otac jedno smo", "Ko vidi mene ,vidi i Oca" i od Ocevog svjedocanstva dva puta ponovljenog "Ovo je Sin moj ljubljeni? Otac svjedoci za Sina, Sin svjedoci za Oca i Duh Sveti to potvrdjuje silaskom na Sina, a po Pedesetnci i kroz svete Apostole. A sam Sin kaze za sebe "Ja ne mogu svjedociti sam za sebe" ,nego dopusta da kasnije sami apostoli svjedoce o Njegovom Bozanstvu, a ranije je receno da je reci da je neko Sin Boziji bila najveca hula kod Jevreja, za koju je kazna bilo kamenovanje, tako da svjedocanstva Hristova nisu vjerovatno ni bila toliko cesta "jer jos nije dosao moj cas"... sve je bilo po savrsenom Bozijem domostroju spasenja.

Tacno tako... a, i da nije kazna bila kamenovanje, jednostavno se radi o umesnosti ili neumesnosti a stavljanje sebe u prvi plan ni po Bozijem, niti po ljudskom, kriterijumu nije nesto cime se odlikuje kulturna osoba a posto je Hristos bio istiniti covek i, posto se podvrgao svom Zakonu ljudskom, to mu ni bon-ton nije bio slaba strana ne bi li u svemu bio mera i merilo ljudskog hoda i ljudskog domasaja. Mislite o tome...

Otvorenog uma-otvorenog srca, mir vam - Ugrin

Подели на овим сајтовима

• 4 years later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...