ouk Написано Новембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 Ne znam zašto ste napali ovog sveštenika vidim da se znate od ranije .Nisam znao za taj sajt svetosavlje ,malo sam ga obišao ima tonu materijala ,ali nema forum .Sem toga to je dosta star sajt (vremenski) i tamo pišu neki poklonici raskola neka Jana . Ostali pišu o sušenju ribe . Nekako mi je to čudno za "Pravoslavni"sajt . Zar nije tako . Ili je Artemije u raskolu ili nije ili vam je dozvoljeno da pišete o njemu ili nije . Smatram da svi koji veličaju lik i delo Artemija (nedokazanog) su kao i on .Pa lepo mašite se kese kupite Crkvu ,kupite konak kupite manastir odvojte se napravite raskol do mile volje .Ali nam nemojte prodavati vašu priču .Meni smeta kada Artemije kaže da nije u raskolu ,smeta mi kada onaj njegov pop tuče onu decu one nesrećne narkomane i kaže da tako treba .E pa ne treba ,da imam malo više vremena ,ma sledeća godina je izborna .Moram kako znam i umem preko svoje stranke isposlovati mesto savetnika ministra vera .Ima da stegnem ove raskolnike samo tako . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
oLjuba Написано Новембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 Зато што сам ја човек и кажем неком када је у паву да је у праву. Могу да сломим себе и смирим се. Уосталом овим све дематијете што сте написали о мени. Ја јавно тражим извињење и послушам када је неко у праву. То само говори да сам човек и одговоран свештеник. Хвала на обећању. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 Рекох вам, ви сте један од ретких који треба да стекну услове да би самном разговали. Треба да зараде, створе вредност. Oprostite nam Vase Visocanstvo sto smo se usudili da Vas nesto pitamo sHa_sarcasticlol Da li neko zna sta ovaj covek ima zavrseno? Da li treba da skeniramo diplome, postavljamo Episkopske gramate ili sta vec? Zeebedee, не може се овако разговарати са свештеником на овом форуму. Имате потпуну слободу да питате све и да то што питате не буде очигледно вређање, као што сте написали у овој поруци. Зато вам изричем ОПОМЕНУ, и да убудуће припазите на речник. Колико год да вам се не допадају ставови о. Љубе, непате право да вређате, аово је очигледно вређање и ниподаштвање његовог светог свештеничког чина. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Okomi Написано Новембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 Ova tema se polako pretvara u monolog sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 O кад се стави соломонов пост: Како волим ту нашу српску дијаспору...све истинске патриоте и хероји,истински верници,честити и реално слободни људи,са непатвореним осећајем за истину и правду,прави визионари са увек спремним решењима...нису морални слабићи и кукавице,нису духовно изгубљени као ми овде.Заиста је лепо бити део дијаспоре...и как*** на 10 хиљада километара одавде шта треба и како треба и сматрати да се има бољи увид у срж свих пстојећих проблема од оних који живе овде и носе,али истински носе,сва бремена,све проблеме који тиште српски народ.Боже,Боже! и у продужетку овај: Занимљиво,да највећа подршка артемију,долази из Канаде и Америке,бар кад се погледају коментари на расколничким сајтовима... Али то није ништа чудно,хиљадама миља од отаџбине,носталгија за родним крајем прожета имбецилним осећањем национале припадности,тражи своје задовољење у најекстремнијим групацијама у земљи Србији,и њихово одушевљење истим,као и безрезервној подршци. Али парадоксално звуче њихови апели,да се одрекнемо и супроставимо злом западу,који уништава нашу земљу,веру,и Цркву,и у том националном заносу,ваљда заборављају да их тај исти запад,храни и облачи !? Али кога брига сад за то,важно да стижу долари за изградњу нових мега конака,на приватним имањима њиховох предака,који су давно напустили мајку Србију! Врхо врхова, разобличење разобличења sHa_sarcasticlol 0110_hahaha Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
oLjuba Написано Новембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 Јана тамо претерује... А сјат је сајт, а форум је форум, брате. Идите и погледајте шта тај сајт има. Опет ово је форум а ми баш не улажемо у ово људско, и овако од неких људи ружно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 šta god da uradite biće beznačajno ali je jako bitno da to uradite... Gandi neki su ovo shvatili bukvalno Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
simic Написано Новембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 Gospodo dajte se koncetrirati, ne. Evo pratim vase pisanje i shodno tome, sve vise dolazim do zakljucka da vi treba da se uozbiljite. Nadam se da ce ova kritika pozitivno delovati na sve vas. Pozdravlja vas Boro legenda. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Новембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 Рекох вам, ви сте један од ретких који треба да стекну услове да би самном разговали. Треба да зараде, створе вредност. Oprostite nam Vase Visocanstvo sto smo se usudili da Vas nesto pitamo sHa_sarcasticlol Da li neko zna sta ovaj covek ima zavrseno? Da li treba da skeniramo diplome, postavljamo Episkopske gramate ili sta vec? Zeebedee, не може се овако разговарати са свештеником на овом форуму. Имате потпуну слободу да питате све и да то што питате не буде очигледно вређање, као што сте написали у овој поруци. Зато вам изричем ОПОМЕНУ, и да убудуће припазите на речник. Колико год да вам се не допадају ставови о. Љубе, непате право да вређате, аово је очигледно вређање и ниподаштвање његовог светог свештеничког чина. Prihvatam opomenu. Nemam ja sta njega da vredjam. O njemu vise od mojih vredjanja govore ovih par recenica koje je sam rekao a ja cu da ih citiram: Рекох вам, ви сте један од ретких који треба да стекну услове да би самном разговали. Треба да зараде, створе вредност. Руска црква је јака па може о томе да говори и није је брига за психолошки ифериорни Фана Честитам вам раскол! Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Новембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 Рекох вам, ви сте један од ретких који треба да стекну услове да би самном разговали. Треба да зараде, створе вредност. Oprostite nam Vase Visocanstvo sto smo se usudili da Vas nesto pitamo sHa_sarcasticlol Da li neko zna sta ovaj covek ima zavrseno? Da li treba da skeniramo diplome, postavljamo Episkopske gramate ili sta vec? Овакво обраћање свештенику је неприхватљиво. Посебно када говори неко чији идентитет није јавно познат. Надам се да ће неко од уредника овог дела форума да реагује. @ouk Као прво уопште није тачно да сви свештеници возе не знам каква кола, чак шта више, у просеку возе обичан просек аутомобила који се возе у Србији. Друга ствар, позиваш нас на неку револуцију, јавно разобличавање других па да те питам по угледу на кога? Наведи ми једног од Отаца који је као млад свештеник, ђакон, шта већ, критиковао седе главе и браде у стварима које се не тичу догми и учења Цркве? И мислим да није у реду да пишеш анонимно а поименице прозиваш неке људе. Онда одговорност за твоје речи и прозивке прелази на уредништво форума. То баш и није јуначки? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 Јана тамо претерује... А сјат је сајт, а форум је форум, брате. Идите и погледајте шта тај сајт има. Опет ово је форум а ми баш не улажемо у ово људско, и овако од неких људи ружно... Сајт Светосавље.орг је заиста сајт за сваку похвалу и сам сам много текстова пронашао. Наравно, увек постоји месту за усавршавање и корекције, као и ЖРУ. То је нормална ствар. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Новембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 http://www.svetosavlje.org/listarhiva/Home.aspx/Topic?topicId=15606 Ovo je od Lea: сам писао надлежном Епископу....ваљда ће ме удостојити одговором... Ово је ко зна који пут да ме вређају како нисам хришћанин јер се не стидим РС и Ђенерала Ратка... На неколико тема на ЖРУ где се ширила мухамеданска пропаганда моје поруке су брисане као провокација..а мухамеданске чуване... Моје питање је следеће.. Јел могу још шта урадити осим жалбе Епископу Јовану! Свако добро од Господа... Хаџи Михајло Божовић Ovo je od izvesnog Z Popivode: Бог помогао. Једини Православни прихватљиви форум јесте Светосавље.орг. Ови остали форуми са благословом или без њега немају православни карактер. Немају, јер нема живих људи, само машине. Ovo je od izvesnog Slobodana Dabovica: Bog pomogo brate, a sta uopste trazis na tim nepravoslavnim forumima? Ovo je od o. Ljube: атко Младић је војник. Тако мисли и тако се понаша са харизмом коју је он показао. Поред свих покушаја да буде другачије у српској историји Караџић и Младић има да остану као новији твроци српске државе на просторима преко Дрине, тик уз Душана, уз Лазара, уз Карађорћа. Онај ко гази по својим људима и по муци народног опстанка, а посебно када то чини кроз призму доказивања, док је у исто време идеолошки екуменсита, или голбалиста, најмање кроз своје мисли говори Црквом. оЉуба Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 Нека свако ради шта мисли и треба да ради. Слободно нека се жали Епископу- Епископ ће видети да ли треба да се реагује или не. Иначе, ми избегавамо овде икакве политичке приче- довољне су и превише ове црквено-политичке. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Новембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 Mene je razocaralo da se dve osobe jave sa ubedjenjima i savetima Leu da nema sta da ide na Pouke jer je to nepravoslavni forum. Nakon toga se javlja o. Ljuba i ne samo da mu ne pada napamet da ih kritikuje vec im drzi stranu. E to me je i razjedilo a Bogami jos vise razocaralo. I s obzirom da sam sam pogazio svoje reci vise puta i nastavio da se sa njim raspravljam; evo samobanovacu se sa ovog topika Aragornu sam vec na PP objasnio i zasto sHa_sarcasticlol Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
oLjuba Написано Новембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 Типична психологија делења и раскола. Из петних жила се улаже само да се овде посвађа, и овако већ посвађане. У овим порукама ни "Ц" од Цркве нема, него су оне рушилачке исте. Сада ће да ме тужи владици, за Младића, Караџића или тамо нечије оцене овог или неког другог форума... Понављам да ми у форум не улажеемо нити нас он представља у рејтингу, него нас људи читају сасвим због других разлога. И рејтин читања је висок. (Ово не пишем њему нити због њега). Наравно да ће показати историја ко су били Младић, или Караџић, као што је показала за кума Карађорђа, или Лазиног рођака Вука Бранковића, или св Златоуста.... Она је често и постхумни судија. Којем Владици ће да ме тужи када сам свим овдашњим добро (а како другачије), и са локалним српским саслужујем када прилике то уреде? А тужибаба има свуда. А још из основне школе знамо да су то била деца која су се учитељу улизивала без кичме, свога ја и општег морала а све у изграњи лоше личности. Из моје генерације такви нам и државу воде. Зрели и прави српски родољуби увек не мисле са јачим, нити са мејн политичким стримом у било којем телу нашег напаћеног и пониженог народа. Траже одговоре и ван стереотипа, а то значи да искрено желе да помогну свом народу. А ја сам само реаговао да се бапски не трачари о било чијим бабушкама у Цркви, а ево шта је испало. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука