Александрида Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Ништа dadaЗашто ништа?Изволи,послужи се... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 (H)alvu... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 spanac sa sojinim mlekom jer mornar sam popaj ja tu tuuuuu "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 поморанџу spavanje1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Их, Медо, сад се и мени једе поморанџа, а немам где да купим до сутра prstgore Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Их, Медо, сад се и мени једе поморанџа, а немам где да купим до сутра ето ти сад, морам и банану да поједем 0205_whistling :huh: :bla: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 15, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Неку смешу од меда за имунитет... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boba Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 bademe i sve sam pojela 319.gif greengrin.Sad ce me muz grditi ne moze da pravi mleko . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лела Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Јабуке, киселе, лепе 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Свашта нешто...Више ни сама не знам 319.gif greengrin greengrin Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 rizu i povrce..... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 15, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 15, 2011 ŠARGAREPU leteti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Их, Медо, сад се и мени једе поморанџа, а немам где да купим до сутра ето ти сад, морам и банану да поједем leteti leteti crosseo crossrc Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTalqqsCG_b4o_zqM1fr9O3nKVPki-fM2DuqGdkXesTjumKrhGyBw и http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRbvqt2-cXshjcTceNVzc7-w5EzHLTyqEwTqP6l0e5dCCrz9JgZ "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Nista, pijem kakao... leteti "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука