Зорица екс Милева Написано Децембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2010 А своје лоше особине? Овдје се првенствено на то мисли. :291291291: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пивопија Написано Децембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2010 Никад нисам пробао да мењам своје особине, лоше или не... ''Време долази када ће људи полудети, и када виде некога ко није полудео напашће га говорећи: ''Ти си луд, ти ниси као ми''.'' Ава Антоније Египатски https://www.facebook.com/smrt.svetu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2010 Brate zar to nije glavnni cilj pravoslavnog hrišćanina, da se oboži i približi Bogu sa svojim vrlinama? Ne popujem ti nego samo primjećujem. 4chsmu1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Децембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2010 Никад нисам пробао да мењам своје особине, лоше или не... Не знаш шта пропушташ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 НИКАД се не мењам, по мени то је најбитније за човека, да се никад не мења. Тј. да никад не мења своје ставове, своје идеје! Никад себе не бих могао да замислим ван својих идеала. Наравно, могу да мењам мишљење о човеку, ако ми он да повод за то, али никад своје ставове!јој, јел продају кокице негде у близини тебе, да могу да гледам како незаустављива сила наилази на непомерљиви камен? smej.gifмисим, дај брате шта наприча да се никад ниси променио smej.gif smej.gif smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука