Jump to content

Граница између доброте и наивности

Препоручена порука

• Одговори 75
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ako je povredio,pa se kaje,prasta mu se,zar ne?

Ako je povredjen,pa ne moze da oprosti,e to je vec problem.

Neznam sta je tesko razumeti da se neko kaje kada povredi nekog?Ljudi ne povrede jedan drugog uvek i samo jer imaju losu nameru.

"Ja se konkretno pravim luda, da bih sacuvala brak i poodicu na okupu.Progutam i isplacem iako sam svesna da time gazim po svojim osecanjima,ali kazem SLAVA BOGU i ponavljam sebi da treba voleti svoj krst.Tako mi je jer ako se pobunim bice samo gore i teze i onda mi je lakse odcutati i uraditi...

"

Evo,Marina je bas lepo rekla.Ja imam da dodam jos jednu sitnicu-neko proguta i zbog mene, ponekad sevaju varnice na sve strane,ali ,ako ne prastamo jedni drugima, nema nista od zajednice.

Ja ne kazem da treba da dozvolis sebi da budes tudje orudje u smislu da te neko iskoristi i zloupotrebi,bez obzira koliko da ti je bliska ta osoba,mada sto je bliskija, jaci je osecaj izdaje posle takvog postupka.

I smatram da se ne moze biti "из добрих намјера изиграни" ,ja tu ne mogu da vidim dobru nameru,niti da tako nekoga opravdavam.Ako osoba nije bliska,jednom joj mozda uspe,ali tad i nikad vise.

Kad uradim nesto sto je meni na stetu,sto je suprotno od onog sto ja smatram ispravnim,a samo da bih udovoljila nekome do koga mi je stalo,pri tome odlicno znam sta radim,sto ne znaci da sam naivna-svesna sam svojih postupaka i posledica,ali znaci da me ta osoba mozda ne voli i ne ceni dovoljno,ako je u stanju tako nesto da od mene trazi.Sto ne znaci da svako moze da me zloupotrebi,daleko bilo!

Bog zna potrebe svakog čoveka,meru snage i moć nemoći svakoga.

Подели на овим сајтовима

Мене је ово питање дуго мучило, а отац Агапије ме је инспирисао да отворим ову тему. Дакле, кад сигурно знам да служим као оруђе за испуњавање туђих циљева, да ли требам због љубави према ближњем да се правим луда, игноришем ту чињеницу и радим оно што се од мене очекује? Каква ви имате искуства, и шта радите када схватите да сте из добрих намјера изиграни, и да сте били јако наивни.

Ja se konkretno pravim luda, da bih sacuvala brak i poodicu na okupu.Progutam i isplacem iako sam svesna da time gazim po svojim osecanjima,ali kazem SLAVA BOGU i ponavljam sebi da treba voleti svoj krst.Tako mi je jer ako se pobunim bice samo gore i teze i onda mi je lakse odcutati i uraditi...
a koliko dugo covek moze da se "pravi lud " ? ,ok je da se precuti,saceka trenutak da se nesto kaze,ali praviti se lud ..... mislim da to bas  i nije dobro

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Увек ми је било сумњиво и кад други неко каже а и кад мени ''излети'' нешто типа ''јадна ја, жртва охолих ЉУДИ''.

Ја вс охоли људи, поставка је која не пије воду, будући да нам је дата свест (колико можемо да поднесемо, јел) о нама самима.

Подели на овим сајтовима

Ali treba uvek da imamo na umu da se u ljude ne mozemo uzdati.

Шта значи ''уздати се''?

Али, да ли то значи да треба да не верујем никоме, да ни са ким не поделим срце, ...? 

Тешко питање, а одговора нема.

Подели на овим сајтовима

Увек ми је било сумњиво и кад други неко каже а и кад мени ''излети'' нешто типа ''јадна ја, жртва охолих ЉУДИ''.

Ја вс охоли људи, поставка је која не пије воду, будући да нам је дата свест (колико можемо да поднесемо, јел) о нама самима.

Boga mi, sve vise se slazemo  :cheesy:

Подели на овим сајтовима

Ali treba uvek da imamo na umu da se u ljude ne mozemo uzdati.

Шта значи ''уздати се''?

Али, да ли то значи да треба да не верујем никоме, да ни са ким не поделим срце, ...? 

Тешко питање, а одговора нема.

Ne naravno, nije poenta ne verovati nikome niti okretati se od svih, nego jednostavno imati na umu da smo svi mi ljudi, i vrlo lako moze doci do toga da povredimo, ili da budemo povredjeni. I jedino `resenje` koje ja tu vidim je da `ne pravimo od tuge nauku`, sto bi rekao jedan poeta... :cheesy: Desilo se, so what... niti to znaci da smo nesto bolji od drugih, niti da je taj neko gori... idemo dalje...

Подели на овим сајтовима

Ју, ја мислила Сваровски и ја једини будни  0110_hahaha

пс испада да лоших нема, сви смо добри  :cheesy:

Aaaa. jesam te prepala ovako iz zasede...  0110_hahaha

p.s. volim da razmisljam tako... nema losih... svi smo isti 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Ју, ја мислила Сваровски и ја једини будни  smej.gif

пс испада да лоших нема, сви смо добри  0405_feel

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

@EDIT

Sad su poceli ovi pijani da po plazi pevaju .... ko zna kad cu da zaspim  :cheesy:

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Ју, ја мислила Сваровски и ја једини будни  smej.gif

пс испада да лоших нема, сви смо добри  0405_feel

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

@EDIT

Sad su poceli ovi pijani da po plazi pevaju .... ko zna kad cu da zaspim  :cheesy:

Meni se ne spavaaaaaaa... Ajde da otvorimo temu o tome, da ne spamujemo bezveze... smej.gif

Подели на овим сајтовима

Ne postoji granica - svako ko je "dobar" nije drugo do naivni magarac koga i treba jahati...

“I am a part of the evil which exists to oppose other evils... On that Great Day of which prophets speak but in which they do not truly believe, on that day when the world is completely cleansed of evil, then I, too, will go down into darkness, swallowing curses. Perhaps even sooner than that..."

Подели на овим сајтовима

Ne postoji granica - svako ko je "dobar" nije drugo do naivni magarac koga i treba jahati...

Значи  нема  границе, Европа  до  Токија... :)

A možda i Peking do Londona?  smej.gif

“I am a part of the evil which exists to oppose other evils... On that Great Day of which prophets speak but in which they do not truly believe, on that day when the world is completely cleansed of evil, then I, too, will go down into darkness, swallowing curses. Perhaps even sooner than that..."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...