Зосима Написано Децембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2018 Најпопуларнији новинар ових дана... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 9, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 9, 2018 Једна од већих трагедија нас београђана и не само нас,јесте суноврат Студија Б,у шта се то претворило,па душа боли... AnaLaz, Вилер Текс, Adelaida and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2018 Ma ne samo studio B...sve televizije... Ja vec godinama niti citam novine niti gledam ista drugo na televiziji sem filmova, ponekih serija i neki sportski prenos...ranije sam gledala Discovery i National geographic ali ni tu vise ne nalazim nista zanimljivo, samo neki avioni, kamioni, skladista i aukcije...smorili me. Mada ponekad se setim da imam i History channel pa gledam to.... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука