Иван Ивковић Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Лествицу, Добротољубље и слично..... Кад како. Последње што сам из те категорије прочитао је "Красота девствености". Тренутно се припремам за "Невидљиву борбу". "Лествицу" сам почињао 3-4 пута и тек онда успео. Из "Добротољубља" тек по који одломак. Мени некако највише лежи литература као што су "Старечник", "Поуке авве Доротеја", "Боготражитељ..." Очигледно нисам довољно сазрео за "тешке" ствари... (-_-)' Жика је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eru Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Cuj citao... PROCITAO!I nikad vise... radije cu da slusam Jelenu Karleusu i Cecu u duetu... 17 hiljada godina... dok pored mene monah Artemije svira gusle.... rastimovane.Od zardjale bronze napravljene.I da sve oko mene smrdi na tursiju.Radije to. Viktor Ljvovic је реаговао/ла на ово 1 Jer sam tako u mogucnosti! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука