Дејан Написано Фебруар 15, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2013 A koliko se vi muslimani bojite madjija i koliko smtrate da ona ima uticaj na čoveka,i kako se branite od nje. Svaka krizna situacija u životu može biti fatalna,ali nema ojačavanja duha i ličnosti bez toga,zato su preko potrebne. Isti je slučaj i sa nečistoćom. Koji je konkretno put ulaska šejtana u čoveka preko nečistoće? Možeš li mi objasniti kako će me to napasti šejtan iz WC šolje ? Miriam R. ميريام је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trinaesti učenik Написано Фебруар 16, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 A koliko se vi muslimani bojite madjija i koliko smtrate da ona ima uticaj na čoveka,i kako se branite od nje. Svaka krizna situacija u životu može biti fatalna,ali nema ojačavanja duha i ličnosti bez toga,zato su preko potrebne. Isti je slučaj i sa nečistoćom. Koji je konkretno put ulaska šejtana u čoveka preko nečistoće? Možeš li mi objasniti kako će me to napasti šejtan iz WC šolje ? Objasnio sam već da se starije generacije boje magije jer su svojevremeno neke hodže namerno podsticale takav strah kako bi imali posla od prodaja zapisa i amajlija. Mlađe generacije koje su religiozni se ne boje magije. Sihr može imati veliki uticaj na čoveka. Mada sve zavisi od pojedinca. Branimo se pobožnošću i verskom praksom koja je precizirana. Ti nečistoću gledaš samo sa jednog aspekta. Šejtan ima primarni cilj da čoveka odvede na stranputicu. Nečistoća je samo način kako se lakše približiti čoveku kako bi se izvršio uticaj na srce i misli. Recimo slikovito, kao na šahovskoj tabli, ako crna polja predstavljaju prljava mesta a bela čista onda bilo koja crna figura može se približiti beloj figuri. Recimo da je wc crno polje. Šejtan ulazi u čoveka kroz njegove otvore. Ali prethodno mora izvršiti atak na srce i razmišljanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 16, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 Dakle,ako te život primora da nemaš adekvtnu higijenu,ugasio si ga,ima šejtan da udje u tebe kroz telesne otvore? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 16, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 Prošle godine sam prošao kroz federaciju i dva puta sam morao u WC ,svuda su još uvek oni stari čučavci vrlo zapušteni i prljavi. Koliko su takvi čučavci opasniji da šejtan udje u tebe od recimo nekih toaleta gde je higijena na najvećem nivou i sve miriše? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 16, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 Objasnio sam već da se starije generacije boje magije jer su svojevremeno neke hodže namerno podsticale takav strah kako bi imali posla od prodaja zapisa i amajlija. Mlađe generacije koje su religiozni se ne boje magije. Sihr može imati veliki uticaj na čoveka. Mada sve zavisi od pojedinca. Branimo se pobožnošću i verskom praksom koja je precizirana. Ti nečistoću gledaš samo sa jednog aspekta. Šejtan ima primarni cilj da čoveka odvede na stranputicu. Nečistoća je samo način kako se lakše približiti čoveku kako bi se izvršio uticaj na srce i misli. Recimo slikovito, kao na šahovskoj tabli, ako crna polja predstavljaju prljava mesta a bela čista onda bilo koja crna figura može se približiti beloj figuri. Recimo da je wc crno polje. Šejtan ulazi u čoveka kroz njegove otvore. Ali prethodno mora izvršiti atak na srce i razmišljanje. iz kog je to filma? 0110_hahaha ovaj mi prvi pao napamet http://www.imdb.com/title/tt0093185/ Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Фебруар 16, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 Kako jedeona kojem je odsječena desna ruka, recimo jer stalno krade ili mu je amputirana iz zdrastvenih razloga? Onda takav i jede i na wc koristi lijevu ruku. što znači da će ga šejtan ščepati za čas greengrin Поинтер and Дејан је реаговао/ла на ово 2 ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trinaesti učenik Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Dakle,ako te život primora da nemaš adekvtnu higijenu,ugasio si ga,ima šejtan da udje u tebe kroz telesne otvore? Ako nemaš adekvatnu higijenu, to ne znači da ćeš 100% biti opsednut već znači da su povečane šanse za takvo nešto. Zatim, imaš druge preporuke. Ali higijena je jedna od preventiva. Prošle godine sam prošao kroz federaciju i dva puta sam morao u WC ,svuda su još uvek oni stari čučavci vrlo zapušteni i prljavi. Koliko su takvi čučavci opasniji da šejtan udje u tebe od recimo nekih toaleta gde je higijena na najvećem nivou i sve miriše? Toaleti sa visokom higijenom su bolji ali su i dalje potencijalno boravište. Kako jedeona kojem je odsječena desna ruka, recimo jer stalno krade ili mu je amputirana iz zdrastvenih razloga? Onda takav i jede i na wc koristi lijevu ruku. što znači da će ga šejtan ščepati za čas Bog ne opterećuje ljude. Jednoruki čovek može koristiti drugu preporuku tj. preventivu. Tako da ga šejtan neće ščepati za čas. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 A ako se perkam po ceo dan,i svi telesni otvori su i čisti,može li onda šejtan da udje u mene? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Ako nemaš adekvatnu higijenu, to ne znači da ćeš 100% biti opsednut već znači da su povečane šanse za takvo nešto. Zatim, imaš druge preporuke. Ali higijena je jedna od preventiva. Ovo me sad interesuje,u našim crevima uvek postoji nečistoća,bakterije i svašta nešto,značiiznutra samo uvek nečisti,obzirom da e to primamljivo za šejtana,kaži mi da li onda ima veze da li nam je analni otvor čist ili prljav? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Kaži mi,ako sam u toku rada ili obavljanja velike nužde ili tako nečega ,dugo savijen ,pa sam tim otvorom više "otvoren" ka spoljašnjosti,je l tad šejtanu lakše da udje u mene? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 A jel šejtan favorizuje odredjene telesne otvore da udje u čoveka ,ili mu je svejedno? Je l više voli prljavi anus ili neočišćene uši? Miriam R. ميريام and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trinaesti učenik Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 A ako se perkam po ceo dan,i svi telesni otvori su i čisti,može li onda šejtan da udje u mene? Higijena je samo jedna od preventiva. I dalje može. Ovo me sad interesuje,u našim crevima uvek postoji nečistoća,bakterije i svašta nešto,značiiznutra samo uvek nečisti,obzirom da e to primamljivo za šejtana,kaži mi da li onda ima veze da li nam je analni otvor čist ili prljav? E, tada popiješ malo za dezinfekciju iznutra i nema problema. A zbog anusa možeš popiti malo više. A gledaj da dobiješ i proljiv. Kaži mi,ako sam u toku rada ili obavljanja velike nužde ili tako nečega ,dugo savijen ,pa sam tim otvorom više "otvoren" ka spoljašnjosti,je l tad šejtanu lakše da udje u mene? Pa zavisi, može da ti uđe delić od šejtana u ljudskom obliku. A jel šejtan favorizuje odredjene telesne otvore da udje u čoveka ,ili mu je svejedno? Je l više voli prljavi anus ili neočišćene uši? Realizuj ti ovo iz predhodnog pitanja pa onda ćeš saznati. Pošto vidim da se isuviše zanimaš za otvore, da nisi ono? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Bez ljutnje, ali meni muslimani sa ovakvim pravilima odgovaraju farisejima, koji osudjuju Hrista što ne uči Apostole da operu ruke pre jela, a On - Teško vama što čašu i zdelu čistite od spolja, a iznutra je puna nepravde i grabeži (plena); Ne prlja čoveka što ulazi na otvor usta, nego što izlasi iz riznice srca... ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 E, tada popiješ malo za dezinfekciju iznutra i nema problema. A zbog anusa možeš popiti malo više. A gledaj da dobiješ i proljiv. A đta konkretno da popijem,ako pobijem bakterisku mikrofloru u crevima nagrabusio sam načisto. A što da dobijem proliv,jel nečistoća u tečnom obliku odbija šejtana? Pa zavisi, može da ti uđe delić od šejtana u ljudskom obliku. A imaju li i neke šejtanice koje uzimaju ljudski oblik,nešto sam usamljen u zadnje vreme? Pošto vidim da se isuviše zanimaš za otvore, da nisi ono? Koje brate?Gastroenterolog nisam ako si na to mislio... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 A jel šejtan favorizuje odredjene telesne otvore da udje u čoveka ,ili mu je svejedno? Je l više voli prljavi anus ili neočišćene uši? Daj Dejane batali ga vise,hahahaha "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука