Jump to content

Postavi pitanje muslimanu

Оцени ову тему

Препоручена порука

Nemoj da i tebe spljuskam greengrin

• Волим 1

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

Ja sam imenom i prezimenom, sa svojom slikom, i stojim iza svojih postova.A šerijateri iza nikova i profila bez slika..

• Волим 1

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

nista ti ne razumes, i promeni molim te taj nakaradni avatar

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Nemam namjeru ništa mjenjati..kad bolje razmislim promijenit ću i to sa slikom na tenku sa parolom:Allah Sourya Bashar w bass

w, eh
rah betkoun el waheed

Подели на овим сајтовима

Da zaokružimo,šerijat je nemoguće sprovesti zbog,neznanja,nepismenosti,ne življenja islama,vlasti koja se postavlja iznad šerijata.

Opet s druge strane,ako i hoćeš da ga sprovodiš,onda ti trebaju 4 svedoka za bilo koje delo,a to je samo teoretski moguće sprovesti.

Hhahaha! :D Bravo! Svaka čast. Odlično zapažanje.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Ja sam imenom i prezimenom, sa svojom slikom, i stojim iza svojih postova.A šerijateri iza nikova i profila bez slika..

Mirjam ti si jedna od rijetkih koja stoji sa slikom i imenom, to cijenim. Poput tvog primjera su neki svečenici ovdje na forumu koje ja zaista cijenim i volim kao iskrene prijatelje. Međutim sestro da znaš kakvih ovdje mrakova na forumu ima ne samo da bi sliku sklonila nego bi i ime trajno skrila. 301  301  301

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Šerijat je samo izgovor za iživljavanje na ljudima, a osobito za zatiranje prava žena

Najvise onih koji primaju Islam su upravo zene...

Подели на овим сајтовима

Nemam namjeru ništa mjenjati..kad bolje razmislim promijenit ću i to sa slikom na tenku sa parolom:Allah Sourya Bashar w bass

Ako dođeš sa tenkom sajt će pasti neće moć toliki teret nositi. Uh tenk!

Подели на овим сајтовима

Mirjam ja putujem puno kroz krščanske zemlje.Jednom mi se desilo da umalo glavom platim. A ovdje ima onih koji me baš "vole".Tako da bez slike je bolje.A mi kako ti nas nazva šerijaterima, kada sliku stavimo odmah krščanka se jedna uda...

Подели на овим сајтовима

Hhahaha! :D Bravo! Svaka čast. Odlično zapažanje.

Serijat se sprovodio 1400 godina... algabacaju bighugbighug gringrin free-

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Mirjam ti si jedna od rijetkih koja stoji sa slikom i imenom, to cijenim. Poput tvog primjera su neki svečenici ovdje na forumu koje ja zaista cijenim i volim kao iskrene prijatelje.

Ovi su svjetlo ovog foruma.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...