Jump to content

Postavi pitanje muslimanu

Оцени ову тему

Препоручена порука

Muhammed nije bio vezan za materijalne stvari , a Kur'an ne shvatas , i ne shvatas da je Kur'an za sve vjernike sveta knjiga , osim za malobrojne koji smatraju nevaznim , sto se tice Biblije znate moj stav , postujem Bibliju , ali smatram da je mjenjana , Isusova krv ? to kao da smo odjednom svi postali vampiri ? odatle ljudima legenda o vjecnom zivotu , krv . poznato je da se krv , mlijeko i voda ne mogu napraviti u labaratoriji , pa od tuda i u svjesti ljudi da je krv zapravo lijek protiv smrti . da ne pominjem ostale misticne djelove hriscanstva . kao sto su duhovi i td.

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

svaki koji se moli Bogu i cuva se grijeha .

Pa u Kuranu piše da su samo Merjema i njen sin a ne to što ti govoriš...

Ali da se nadovežem na tvoj odgovor...

Da li onda musliman treba da se moli bez prekida da bi bio zaštićen od šejtana?

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

problem je sto vi Kur'an shvacate na pogresan nacin . jedna rijec ne cini knjigu a ni poruku

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

problem je sto vi Kur'an shvacate na pogresan nacin . jedna rijec ne cini knjigu a ni poruku

Pa rekao sam više puta... dok ne dobijem dokaze odakle Kuranu identične rečenice kao i u Bibliji... gledaću na Kuran kao copy paste....  slava3

Подели на овим сајтовима

Pa rekao sam više puta... dok ne dobijem dokaze odakle Kuranu identične rečenice kao i u Bibliji... gledaću na Kuran kao copy paste....  slava3

И ја исто.  slava3

Подели на овим сајтовима

ponekad je istina cudnija od bajke. vjeruj kako hoces , mene to ne zanima , ja nisam dosao da sirim Islam , vec da shvatim druge religije , i shvatio sam dosta/

Подели на овим сајтовима

sada bi ja mozda mogao da odmorim , a vi se dopisujte o Islamu , posto ocigledno najbolje poznajete Islam od bilo kog Islamskog teologa.

Подели на овим сајтовима

ponekad je istina cudnija od bajke. vjeruj kako hoces , mene to ne zanima , ja nisam dosao da sirim Islam , vec da shvatim druge religije , i shvatio sam dosta/

Tačno tako, neki čak veruju u leteće konje...

Подели на овим сајтовима

Па ми тебе питамо да нам објасниш, а ти само говориш "не знате", "не разумете". Изволи, објасни нам. Ето, одакле речи апостола Павла у Курану?

Подели на овим сајтовима

Pa vi ste prosvjetljeni , zar ne , sami odgovorite , a ja odmaram , posto cijela Islamska ulema i teolozi ne znaju dovoljno o Islamu , zasto bih se ja upustao u razgovor sa vama . ako vi vec sve znate .

Подели на овим сајтовима

Pa vi ste prosvjetljeni , zar ne , sami odgovorite , a ja odmaram , posto cijela Islamska ulema i teolozi ne znaju dovoljno o Islamu , zasto bih se ja upustao u razgovor sa vama . ako vi vec sve znate .

То није одговор на моје питање, али добро.

Подели на овим сајтовима

Ja za sebe imam odgovor... prepisano je iz Biblije. Ti me ubedi da nisam u pravu. Ne mogu da prihvatim tvoj odgovor Biblija je menjana tokom vremena samo zato jer tako piše u Kuranu. Papir trpi sve.  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

papir trpi ,xexex ali ja nemam namjeru tebe da ubjedjujem u suprotno ,kao sto vi pokusavate da ubjedite nas , nije bitno , kazem ja sad odmaram , vi pricajte o islamu , postavite pitanje pa odgovorite na njega , bice mi zanimljivo da citam o onome sto ne znam.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...