Дража Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 1. И то у три наврата : ЗХЕ, Жичка Е и ЕРП... 2. Једино му фали испод запис : " Μολών λαβέ " :0104cheesy: 1. Значи да се трипут прихватао епсикопске катедре иако се већ први пут повукао због здравствених проблема (физичке немоћи). За мене чудно и нелогично. У том и толиком повлачењу не видим никакво смирење. 2. Одрађено. 0102_laugh Претпостављам да знаш зашто сам ти рекао да поставиш овај грчки запис? Мислим да је зато што је исти имао брат Игор. Или грешим? "Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15) http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 1. И то у три наврата : ЗХЕ, Жичка Е и ЕРП... 2. Једино му фали испод запис : " Μολών λαβέ " :0104cheesy: 1. Значи да се трипут прихватао епсикопске катедре иако се већ први пут повукао због здравствених проблема (физичке немоћи). За мене чудно и нелогично. У том и толиком повлачењу не видим никакво смирење. 11122 2. Одрађено. 0102_laugh Претпостављам да знаш зашто сам ти рекао да поставиш овај грчки запис? Мислим да је зато што је исти имао брат Игор. Или грешим? Да,да то сам мислио! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Хм..Владика Атанасије говори владици Артемију да чита свете Оце,а владика Артемије доктор теологије.По мени проблем праве монаси из Црне Реке који су отишли без канонског отпуста.Владика Артемије је послушао одлуку Сабора. 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Možda nema veze sa temom. Ali valja znati: ,,Velika je tiranija zaboravnosti, i nijedna od ljudskih slabosti ne izopačuje čoveka tako često i tako lako kao ova slabost'' (Sv.Nikola Kavasila). Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука