ђакон Владислав Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 0205_whistling Зна ли ико ишта за богословију? Danas sam bas razgovarao sa odgovornima oko toga. Dokumenti se primaju do kraja maja mada ce biti i produzen rok zbog ove mature ili kako se vec zove a sam prijemni ce biti u svakom slucaju pre prijemnih za drzavne skole da bi oni koji ne prodju mogli da konkurisu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 ne bi trebalo,pa to je provera vida i sluha,a pbf nije vojna akademija.Trebalo bi da je obican pregled. да, у питању је обичан преглед. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Jel zna neko koliko kostaju knjige za prvu godinu,t.j kolika je prosecna cena udzbenika i jel traze da se kupi svaki udzbenik ili vazi parola-snadji se? Jel se zna kada pocinje prijavljivanje i koliko ce kostati prijemni? узмеш класичне скрипте, све ти се каже на пвим предавањима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dule79bg Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Tavita jel moze ta potvrda da se uzme kod lekara opste prakse ili samo u medicini rada?Krstenica mora biti nova?Imam krstenicu staru par godina pa ne znam da li moram uzeti novu.Pozdrav. 25 juna moj svet je srusen,izgubio sam jedino bice koje je ceo svoj zivot posvetilo meni-moju majku.Jos uvek sam u soku i bicu celog zivota.Samo se nadam da mi majka sada nije bolesna,da je ne boli nista...Pocivaj u miru moja majko jedina,voleo sam te i volecu te celog zivota,kao sto si i ti volela mene i borila se za mene celoga zivota,hvala ti puno za to.Neka ti je laka zemlja majko moja i neka ti dusa pociva u miru. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sirena Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 ja sam prilikom upisivanja odnijela krstenicu koja je bila izdata odmah poslije krstenja, tada je bila stara 18 godina. Ne vjerujem da moras da vadis novu. Zasto ne nazoves fakultet i raspitas se oko svega sto te zanima? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dule79bg Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Zvacu pa cu pitati,ali verujem da ne mora nova.Gde si ti vadila lekarsko uverenje? 25 juna moj svet je srusen,izgubio sam jedino bice koje je ceo svoj zivot posvetilo meni-moju majku.Jos uvek sam u soku i bicu celog zivota.Samo se nadam da mi majka sada nije bolesna,da je ne boli nista...Pocivaj u miru moja majko jedina,voleo sam te i volecu te celog zivota,kao sto si i ti volela mene i borila se za mene celoga zivota,hvala ti puno za to.Neka ti je laka zemlja majko moja i neka ti dusa pociva u miru. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sirena Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Ja sam studirala devedesetih, tada je sve bilo drugacije. Ljekarsko nije ni bilo potrebno. Prijemni je bio potpuno drugaciji od ovoga sto vidim na sajtu fakulteta, mnogo manje znanja su trazili a i bilo je usmeno. Nije bio ni ovaj test opste informisanosti. Sve se promijenilo. Ipak mislim da ti nije potrebna nova krstenica, ne vidim zasto bi trazili npr ne stariju od 6 mjeseci Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
isposnik Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Позз свима. Потребна ми је једа информација у вези нашег факса у Либертивилу? Да л је неко одавде ишао тамо? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 20, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 20, 2011 Позз свима. Потребна ми је једа информација у вези нашег факса у Либертивилу? Да л је неко одавде ишао тамо? Шта ти је конкретно потребно? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
isposnik Написано Мај 20, 2011 Пријави Подели Написано Мај 20, 2011 eх док ви одговорите ја већ све сазнао само још кад је пауза у седницама да ухватим епископа 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dule79bg Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Kako treba da glasi molba koja se predaje svom svesteniku za blagoslov?Ujutru idem kod svestenika pa mi kazite sta sve da napisem u molbi i sta od podataka. 25 juna moj svet je srusen,izgubio sam jedino bice koje je ceo svoj zivot posvetilo meni-moju majku.Jos uvek sam u soku i bicu celog zivota.Samo se nadam da mi majka sada nije bolesna,da je ne boli nista...Pocivaj u miru moja majko jedina,voleo sam te i volecu te celog zivota,kao sto si i ti volela mene i borila se za mene celoga zivota,hvala ti puno za to.Neka ti je laka zemlja majko moja i neka ti dusa pociva u miru. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Да ли сад ико зна нешто о пријемном за богословију? slava3 У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
isposnik Написано Мај 25, 2011 Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 Да ли сад ико зна нешто о пријемном за богословију? t4431 Један мали је уписао богословију прошле године. Ема пријемног него пријемни полажеш код владике, тј када он то оргаизује усмено и на крају те распореди где он мисли да треба. Тако је у тој епархији било можда негде услише жељу. И даље се тражи неко ко има везе3 са Либертивилом smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Мај 25, 2011 Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 Да ли сад ико зна нешто о пријемном за богословију? t4431 Један мали је уписао богословију прошле године. Ема пријемног него пријемни полажеш код владике, тј када он то оргаизује усмено и на крају те распореди где он мисли да треба. Тако је у тој епархији било можда негде услише жељу. И даље се тражи неко ко има везе3 са Либертивилом мајкл То знам него ми треба конкретно да ли зна ико кад је пријемни? smej.gif smej.gif У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dule79bg Написано Мај 25, 2011 Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 Jutros sam u crkvi od jednog svestenika dobio objasnjenje da je vladika rekao da nema mesta za nove svestenike da rade,u narednom duzem vremenu,i da Pbf upisuju oni koji to vole,i to je to!Mislim smesno mi je to tako receno.U prevodu:ja radim ovde dugo godina i radicu jos dugo i za nove svestenike nece ni biti mesta.Time se oni koji zele da upisu Pbf jako omalozavaju i obeshrabruju. 25 juna moj svet je srusen,izgubio sam jedino bice koje je ceo svoj zivot posvetilo meni-moju majku.Jos uvek sam u soku i bicu celog zivota.Samo se nadam da mi majka sada nije bolesna,da je ne boli nista...Pocivaj u miru moja majko jedina,voleo sam te i volecu te celog zivota,kao sto si i ti volela mene i borila se za mene celoga zivota,hvala ti puno za to.Neka ti je laka zemlja majko moja i neka ti dusa pociva u miru. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука