Jump to content

SVE O PRIJEMNOM ZA BOGOSLOVSKI FAKULTET

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Kakva je razlika izmedju prakticnog i opsteg smera u bogoslovskom fakultetu? Kakve su opcije posle zavrsenog prakticnog, i zavrsenog opsteg smera fakulteta?

koliko sam cuo vladike ne priznaju prakticni smer, odnosno zahtevaju da se zavrsi posle prakticnog jos jedna godina, ali opet zavisi o kome je rec....

Подели на овим сајтовима

Ljudi, je l' izdaje fakultet neki informator o upisu i gde mogu da se nabave testovi od prethodne/ ih godina?

Ima informator da se uzme u bogoslovskom fakultetu. Ali radnim danima mora da se uzme. Tad radi bilblioteka gde se uzima taj informator. Treba i ja to da uzmem.

Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada.

Подели на овим сајтовима

Eee ljudi da vas pitam:Grcki jezik koji se uci na fakultetu, jeli on isti onaj koji se govori danas ili je to onaj stari grcki jezik kojim je pisana Biblija?

Онај на коме су писани новозаветни текстови.

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

Eee ljudi da vas pitam:Grcki jezik koji se uci na fakultetu, jeli on isti onaj koji se govori danas ili je to onaj stari grcki jezik kojim je pisana Biblija?

Онај на коме су писани новозаветни текстови.

Pa da, na to sam mislio. Znaci nece mi nista vredeti ako uzmem casove grckog jezika? Kako ste vi ucili taj jezik?

Подели на овим сајтовима

Савремени говорни грчки можеш да учиш ради себе и ради употребе кад одеш у Грчку. Данас имају редовна предавања код асистената и грчки се много лакше и учи и полаже него што је то био случај у моје време. Слушаш предавања и учиш - као и сваки други језик.

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

Савремени говорни грчки можеш да учиш ради себе и ради употребе кад одеш у Грчку. Данас имају редовна предавања код асистената и грчки се много лакше и учи и полаже него што је то био случај у моје време. Слушаш предавања и учиш - као и сваки други језик.

OK Mladjo hvala ti. Onda necu uzimati casove. A koliko se trazi znanja iz izbornog jezika (u prvoj godini moze da se bira ruski ili francuski)? Verujem da se tu nesto mnogo i ne radi koliko sa grckim jezikom.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...