Jump to content

SVE O PRIJEMNOM ZA BOGOSLOVSKI FAKULTET

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ne znam za vanredno,ali ako si zaposlen odnesi potvrdu da radis,pa ne moras ici na sva predavanja.Jel zna neko u vezi tog lekarskog pregleda,da li moze kod svog lekara opste prakse i jel je to obican pregled ili nesto vise?Posto bez lekarskog pregleda i blagoslova ne moze da se upise Pbf.Hvala.

25 juna moj svet je srusen,izgubio sam jedino bice koje je ceo svoj zivot posvetilo meni-moju majku.Jos uvek sam u soku i bicu celog zivota.Samo se nadam da mi majka sada nije bolesna,da je ne boli nista...Pocivaj u miru moja majko jedina,voleo sam te i volecu te celog zivota,kao sto si i ti volela mene i borila se za mene celoga zivota,hvala ti puno za to.Neka ti je laka zemlja majko moja i neka ti dusa pociva u miru.

Подели на овим сајтовима

Cuo sam da je ove god Velika konkurencija na PBF-u,ali receno mi je takodje da su i pitanja ista kao prosle godine...zato molim proslogodisnje studente da mi daju usmerenja i napisu neka pitanja...

Inace,meni je otac svestenik,i mislio sam da dossta znam,ali citajuci forum shvatio sam da nista ne znam...

molim za pomoc...Hvala unapred tuzansmajli8904

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

По завршетку првог степена студија високог образовања (основних студија) кандидати стичу звање теолога, а тиме у академском смислу постају квалификовани за позив свештеника, предавача верске наставе, КАО И ЗА ДРУГЕ ПОСЛОВЕ КОЈЕ МОГУ ДА ОБАВЉАЈУ ЛИЦА СА ЗАВРШЕНИМ ДРУШТВЕНО-ХУМАНИСТИЧКИМ СТУДИЈАМА. (Информатор ПБФ-а)

1. Шта тачно означава ово што сам подвукао великим словима?

2. Да ли може са завршеним мастер или докторским студијама да се добије посао на факултету, и колика је плата?

3. Да ли постоји могућност да се после завршених основних студија на ПБФ, упишу мастер студије на Филолошком или Филозовском факултету?

Подели на овим сајтовима

Zato sto je potpuno normalno da prikazu test od prosle godine (kao i na svakom fakultetu), jer apsolutno nema sanse da bude isti, barem ja tako mislim. Bilo bi lepo da mogu da se nabave testovi od nekoliko godina unazad dizzy999

Citav tim inzinjera je napravio Titanik, a Nojevu barku samo jedan verujuci amater!

Подели на овим сајтовима

verovatno ce biti neka ista pitanja kao prosle godine ali da budu sva ista,nema sanse,bar ja tako mislim.Djordje,jel ti znas da li se lekarski pregled obavlja kod lekara opste prakse ili gde vec?

25 juna moj svet je srusen,izgubio sam jedino bice koje je ceo svoj zivot posvetilo meni-moju majku.Jos uvek sam u soku i bicu celog zivota.Samo se nadam da mi majka sada nije bolesna,da je ne boli nista...Pocivaj u miru moja majko jedina,voleo sam te i volecu te celog zivota,kao sto si i ti volela mene i borila se za mene celoga zivota,hvala ti puno za to.Neka ti je laka zemlja majko moja i neka ti dusa pociva u miru.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...