DjordjeUzice Написано Децембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2010 Ako neko sazna da li ce i kada biti ''Otvorena vrata" fakulteta, neka napise Citav tim inzinjera je napravio Titanik, a Nojevu barku samo jedan verujuci amater! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DjordjeUzice Написано Децембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2010 Mila majkoooo, danas sam prvi put bio u oltaru i obukao stihar... Tresao sam se kao nikad u zivotu, sto zbog treme, sto zbog toga jer mi je cast... Kad se ne onesvestih, necu nikad :cheesy2: Ali je divno :cheesy2: bleh Citav tim inzinjera je napravio Titanik, a Nojevu barku samo jedan verujuci amater! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Децембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2010 Mila majkoooo, danas sam prvi put bio u oltaru i obukao stihar... Tresao sam se kao nikad u zivotu, sto zbog treme, sto zbog toga jer mi je cast... Kad se ne onesvestih, necu nikad Ali je divno Jesi li to bio u crkvi Sv.Djordja? heheh svaka cast Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DjordjeUzice Написано Децембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2010 Joj, da... Mogao bi i ti, znas... Da ne budem tamo najsmotaniji (za sada) :291291291: Citav tim inzinjera je napravio Titanik, a Nojevu barku samo jedan verujuci amater! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Децембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2010 Ehehe pa ne znam kom "nadleznom organu" da se javim da bih bio u oltaru :291291291: Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DjordjeUzice Написано Децембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2010 Pa, ja sam rekao profesoru veronauke, i on me pozvao... Vidi ti... Ako ti predaje prof. Bosic, onda super :291291291: Citav tim inzinjera je napravio Titanik, a Nojevu barku samo jedan verujuci amater! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Децембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2010 eee pa on meni ne predaje :cheesy: inace ja idem u crkvu sv.Marka na liturgije i bogosluzenja. Nekako mi draza crkva i lepsa dada Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Децембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2010 Ако неко може да одговори на моја питања (налазе се доле), нека одговори. Плеасе! Молићу се за оног ко ми одговори и чинићу метанија 100 за њега. :cheesy: 1. Колико њих улази у буџет? 2. Колико њих примају на факултет (буџет+ван буџета)? 3. Колико плаћају они који су ван буџета? 4. Колико је отприлике потребно бодова за буџет? Хвала унапријед. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DjordjeUzice Написано Децембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2010 Vladimire, pa ti se raspitaj :cheesy: Citav tim inzinjera je napravio Titanik, a Nojevu barku samo jedan verujuci amater! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Децембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2010 eheeeej eheeeej eheeeej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Децембар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 7, 2010 eheeeej eheeeej eheeeej Цвеле, било би добро да се за ова питања обратиш Мари... Пробај да је нађеш и преко ФБа.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Децембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2010 eheeeej eheeeej eheeeejPa valjda sve to ima na sajtu bogoslovskog fakulteta...Pregledaj tamo. Ako nema tamo, mozda ima informacija na sajtu http://prijemni.infostud.com/ Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Децембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2010 Mene interesuje gde se sve moze raditi posle zavrsenog bogoslovskog fakulteta a da ne budes svestenik? Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2010 Можеш да будеш социјални случај тј. вероучитељ... А можеш да радиш у књижари... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DjordjeUzice Написано Децембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2010 Pa, valjda mozes da ostanes na fakultetu, da predajes u srednjoj bogosloviji (mor'e li)... Sta fali biti svestenik Citav tim inzinjera je napravio Titanik, a Nojevu barku samo jedan verujuci amater! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука