w.a.mozart Написано Јун 5, 2010 Пријави Подели Написано Јун 5, 2010 DAKLE.... da li mislite da je naziv teme ono što privlači ljude da se uključe u istu ili je ipak bitniji pravac kojim se diskusija odvija,bez presudnog uticaja naziva same teme-as such.... moje mišljenje je da većina nas često odstupa od teme te prednost dajem živoj reči-bez presudnog uticaja naziva teme.... medjutim,maša kaže suprotno https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,5398.msg172188.html#msg172188 .... ajmo da vidimo ko je vjera a ko je nevjera, ko daje veru za večeru i čija majka od jutros nije 3 puta ustala..... videćemo kako će ova tema da se razvija Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 5, 2010 Пријави Подели Написано Јун 5, 2010 Дал је старија кокошка или јаје? 229229229 :group111: брз одговор! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 5, 2010 Пријави Подели Написано Јун 5, 2010 Дал је старија кокошка или јаје? 229229229 :group111: брз одговор! Кокошка, онако озбиљно! Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 5, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2010 mislim da vodim 1-0, zar ne....... mašo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 5, 2010 Мени је важан назив теме, то је оно прво што ме привуче к њој (теми). Међутим, ако је та тема, и ако има занимљив наслов, досадна или није по мом укусу, заобилазим је у широком луку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Јун 5, 2010 Пријави Подели Написано Јун 5, 2010 i jedno i drugo ali navijam za Mocarta.... http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 5, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2010 2-1 za mene :group111: smile, imaš poster za ovo od mene... još jedan Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 5, 2010 Пријави Подели Написано Јун 5, 2010 Ima li ovde sarme? dada whackado Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 5, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2010 3-1 dada Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 5, 2010 Пријави Подели Написано Јун 5, 2010 Viđu sarme prava Kamerunka dada ... Hvala, prijatno = bujrum whackado Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 5, 2010 Пријави Подели Написано Јун 5, 2010 Ваљда је посна сармати! dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 5, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2010 4-1 229229229 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 5, 2010 Пријави Подели Написано Јун 5, 2010 А где је Маша? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 5, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2010 5-1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 5, 2010 Не, не може никако бити 5-1. Може 4-2, јер Маша има везе са темом, а Жељко је питао: Где је Маша? 0705_read Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука