Jump to content

Да ли сте прошли кроз рок, метал, техно, панк.... фазу ?

Оцени ову тему

Да ли, сте прошли кроз рок, метал, техно, панк.... фазу ?  

30 члановâ је гласало

1. 1. Да ли, сте прошли кроз рок, метал, техно, панк.... фазу ?

• Да, одавно ....
      10
    • Онако и јесам и нисам.
      5
    • Не нисам још активно слушам музику.
      15

Препоручена порука

Када се сетим само Кикилија,Вује,Пеце панкера,Спалета скинса и целе београдске старе панк екипе са којима сам висио у "Полету",концертима,журкама и по улазима...делује ми нестварно и предалеко...па КБО,Вује и Бобана,Па другара из детињства Пеше из Труле Коалиције,Маринка и Макса из Бјесова такође другара из младости...Боже,како је све то чудно.

Tvoji drugari, a moji idoli.... Daj Solomone, šta si se stis'o  sFun_bat.... pričaj neke zgode i nezgode...? Kako su nastajale pesme?

Dugo je ta vaša generacija odolevala svakom uticaju vremena.... ali na kraju.... mislim na zadnjih pet, šest godina, kao da ste malo posustali.... Nema ih nigde nikako...?

Подели на овим сајтовима

• 4 years later...

Наравно да музика има године. У супротном, не би имала историју  и развој. Није на старијим генерацијама да суде новим омладинским културним изразима. Можемо аналазирати до миле воље, али рећи да знамо шта се дешава у новој генерацији је арогантно. Слушам скоро сваку врсту музике, али ми је најлепша класична, фасцинантна и драматична и латино, ритмичка или темпераментна. Други мисле да је класика досадна. Неки мисле да је метал леп. Други мисле да је превише буке. Нема сумње да постоји велика разлика шта нам се свиђа кад је у питању музика, а та разлика долази из нашег мозга. Постоје неуролошке сличности између мене и других људи, имамо неку врсту урођеног укуса у музици, односно, постоји нека веза између личности и укуса у музици, тако да, кроз ове друге фазе... па зависи од палете тонова... и извођача.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Негде по почетка средње школе сам био неколико година у реп фазону, у смислу да се музички укус преливао и на друге области, облачење, баскет, речник и сл., а после када сам изашао из те фазе, слушао сам свашта и дан данас слушам свашта (све осим тежег метала, техна и народне уствари) али све се задржава у граници музичког укуса, не постаје стил или начин живота... :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

mislio sam da sam prestao da slusam punk jos tamo neke '95.'96...al' nisam..i najverovatnije  necu :D

Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином.                                            Манастир Брадача                             Монах Нектарије

Подели на овим сајтовима

Нисам прошао, још увек се клањам сатани и бодем џоинт у вену, правим неке чудне фризуре али ме Арсенија полако наводи на први пут д не будем сотонин слуга са тетоважама и фију фију фризурама :Р

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ставио сам прву опцију мада и данас слушам панк кад ми наиђе...а и метал. Али не жестоки панк и не жестоки метал. Панк фаз аме је држала од трећег средње до 22. године. Онда ме је дрмнуло хришћанство па сам одбацио све ( и што је требало и што није требало) што је имало везе са старим животом , укључујући и музику коју сам волео. После кад ме је прошао и тај почетни неофитско-ревнитељски занос почео сам много слободније да гледам на ствари па сам у живот вратио неке ствари које по мом мишљењу имају места у хришћанском животу ,између осталог музику...и пиво...и купање сапуном....једном је било и пене...после ме је гризла савест али сам уживао.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...