zivot Написано Јун 3, 2010 Пријави Подели Написано Јун 3, 2010 slavabogu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivot Написано Јун 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2010 slavaboguUvjek nesto fali.Zene upadaju u krizu kad su kod kuce,a dok rade imaju osjecaj krivice da dovoljno paznje ne posvecuju djetetu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Јун 3, 2010 Пријави Подели Написано Јун 3, 2010 У данашњим условима најбоље би било да може и једно и друго и притом да им тате припомогну. slavabogu ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јун 3, 2010 Пријави Подели Написано Јун 3, 2010 Када сам као девојка, што није било тако давно (ко да је јуче било) замишљала себе као мајку, нисам се видела никако другачије него поред деце. И хвала Богу, тако је за сад, примам породиљско од државе на конто запослења у једној приватној фирми већ годину дана за прво дете, а сад и за друго. Чујем да за треће добијаш 2 године породиљског, па видећемо slavabogu Мада, ове године пријавили смо прво дете за јаслице, јер ја сама (муж ради) не бих могла да у исто време бринем о једногодишњем детету које проходава и новорођенчету. Можда нека мајка може, дивим јој се унапред. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivot Написано Јун 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2010 У данашњим условима најбоље би било да може и једно и друго. slavaboguali to je prakticno nemoguce.Treba i muzu paznju posvetiti,+posao,djeca,kuca,i vodjenje racuna o samom sebi....,i obavezno nesto sto koci sve to,najcesce nesloga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivot Написано Јун 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2010 A ja nijesam planirala da se udavam(dok fax ne zavrsim),i bila sam previse mlada,cak ni na kraj pameti mi nije bila ni pomisao kako bi to izgledalo.I udam se.A sad ne znam sta me snaslo.nije ni zbog djece,voljela bih stotinu,ali kuca i muz i rodbina.Sve se pitam kako je mojoj majki bilo,uzasnali sam.stalno pod stresom,a uvjek bila nasmijana Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јун 3, 2010 Пријави Подели Написано Јун 3, 2010 А ја, напротив, одувек сам желела мужа и децу, породицу, никаква каријера и слично. Ваљда да не поновим грешку родитеља slavabogu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јун 3, 2010 Пријави Подели Написано Јун 3, 2010 Meni isto , mada otac i majka nisu radili od toliko do toliko(kao sto mnogi rade). Majka radi u skoli pa nekad ima 2-3 casa nekad 7, a otac je imao privatnu radnju pa radi do kad mu se cefne slavabogu http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јун 3, 2010 Пријави Подели Написано Јун 3, 2010 Мој друг који живи у Лондону, кад је ово чуо каже СРБИЈА ЈЕ МАААЈКА, долазимо да правимо треће дете slavabogu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivot Написано Јун 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2010 А ја, напротив, одувек сам желела мужа и децу, породицу, никаква каријера и слично. Ваљда да не поновим грешку родитеља slavabogu Nisam ni ja jurila karijeru,ali imam osjecaj da nas je majka vaspitavala kao muskarce i da tu lezi moj problem.Nerazvijena svijest o samom sebi.Uvjek sam blijedo gledala ljude koji pricaju o braku,posebno zene.I bas puno patim za roditeljskom kucom.Valjda je to malo u pocetku,;-) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivot Написано Јун 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2010 А ја, напротив, одувек сам желела мужа и децу, породицу, никаква каријера и слично. Ваљда да не поновим грешку родитеља Nisam ni ja jurila karijeru,ali imam osjecaj da nas je majka vaspitavala kao muskarce i da tu lezi moj problem.Nerazvijena svijest o samom sebi.Uvjek sam blijedo gledala ljude koji pricaju o braku,posebno zene.I bas puno patim za roditeljskom kucom.Valjda je to malo u pocetku,;-)Idem da isprobam ovu atomsku bombu od molitve,mozda me vrati u normalu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Јун 3, 2010 Пријави Подели Написано Јун 3, 2010 Idem da isprobam ovu atomsku bombu od molitve,mozda me vrati u normalu Не можда....сигурно!!! 1405_love "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivot Написано Јун 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2010 Idem da isprobam ovu atomsku bombu od molitve,mozda me vrati u normalu Не можда....сигурно!!! 1405_love E,Bog te cuo!Ujutro mi je ili biti ili ne biti!Prijatno svima! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јун 3, 2010 Пријави Подели Написано Јун 3, 2010 Idem da isprobam ovu atomsku bombu od molitve,mozda me vrati u normalu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivot Написано Јун 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2010 Idem da isprobam ovu atomsku bombu od molitve,mozda me vrati u normalu Не можда....сигурно!!! 1405_love 0442_feel E,Bog te cuo!Ujutro mi je ili biti ili ne biti!Prijatno svima! 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука