Jump to content

Da li je bolje za majku da radi ili da bude sa djecom

Препоручена порука

• Одговори 33
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Када сам као девојка, што није било тако давно (ко да је јуче било) замишљала себе као мајку, нисам се видела никако другачије него поред деце.

И хвала Богу, тако је за сад, примам породиљско од државе на конто запослења у једној приватној фирми већ годину дана за прво дете, а сад и за друго. Чујем да за треће добијаш 2 године породиљског, па видећемо slavabogu

Мада, ове године пријавили смо прво дете за јаслице, јер ја сама (муж ради) не бих могла да у исто време бринем о једногодишњем детету које проходава и новорођенчету. Можда нека мајка може, дивим јој се унапред.

Подели на овим сајтовима

A ja nijesam planirala da se udavam(dok fax ne zavrsim),i bila sam previse mlada,cak ni na kraj pameti mi nije bila ni pomisao kako bi to izgledalo.I udam se.A sad ne znam sta me snaslo.nije ni zbog djece,voljela bih stotinu,ali kuca i muz i rodbina.Sve se pitam kako je mojoj majki bilo,uzasnali sam.stalno pod stresom,a uvjek bila nasmijana

Подели на овим сајтовима

Meni isto , mada otac i majka nisu radili od toliko do toliko(kao sto mnogi rade). Majka radi u skoli pa nekad ima 2-3 casa nekad 7, a otac je imao privatnu radnju pa radi do kad mu se cefne  slavabogu

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

А ја, напротив, одувек сам желела мужа и децу, породицу, никаква каријера и слично.

Ваљда да не поновим грешку родитеља slavabogu

Nisam ni ja jurila karijeru,ali imam osjecaj da nas je majka vaspitavala kao muskarce i da tu lezi moj problem.Nerazvijena svijest o samom sebi.Uvjek sam blijedo gledala ljude koji pricaju o braku,posebno zene.I bas puno patim za roditeljskom kucom.Valjda je to malo u pocetku,;-)
Подели на овим сајтовима

А ја, напротив, одувек сам желела мужа и децу, породицу, никаква каријера и слично.

Ваљда да не поновим грешку родитеља ;)

Nisam ni ja jurila karijeru,ali imam osjecaj da nas je majka vaspitavala kao muskarce i da tu lezi moj problem.Nerazvijena svijest o samom sebi.Uvjek sam blijedo gledala ljude koji pricaju o braku,posebno zene.I bas puno patim za roditeljskom kucom.Valjda je to malo u pocetku,;-)
Idem da isprobam ovu atomsku bombu od molitve,mozda me vrati u normalu
Подели на овим сајтовима

Idem da isprobam ovu atomsku bombu od molitve,mozda me vrati u normalu

Не можда....сигурно!!!

;)

1405_love

:drugarstvo:

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...