И.стојковић Написано Јун 1, 2010 Пријави Подели Написано Јун 1, 2010 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Јун 1, 2010 Пријави Подели Написано Јун 1, 2010 Cestitke!!! 0705_read Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Јун 1, 2010 Пријави Подели Написано Јун 1, 2010 1510_baby 1502_baby slavabogu 319.gif :cheesy2: srcee Нека је родитељима са срећу а дете нека је живо и здраво!!!!!!!!!!!!!!!! 0705_read confused bliss jeeee 0442_feel kolo2 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rada ex guscije pero Написано Јун 1, 2010 Пријави Подели Написано Јун 1, 2010 Прелепа вест нека су мама и мали Христов војничић живи и здрави на многаја љета. :0104cheesy: Слава Богу и Хвала Богу на дечици. 0409_feel :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јун 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Мени је термин сутра, а кажу ми ако се ништа до петка не деси, онда индукција у петак 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Мени је термин сутра, а кажу ми ако се ништа до петка не деси, онда индукција у петак 0102_laugh I mojoj sestri termin sutra ja vec na iglama 0203_cool Hajde MAsooo!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јун 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Е, баш лепо .. јел прво дете или? Иначе, прошли пут сам била храбра, а сааад, тресем се ко прут и стално се подсећам речи мог пријатеља, да је моје да се молим, а остало није у мојим рукама. Смирује моментално 29dz8zk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Ко је пролеће ? confused "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JELENA Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Neka je sa srecom, da je sto vise trudnica i beba confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Оооооооооооо па то је наш Макс! Како је брате? То је наша сестра Весна (надам се да нисам погријешила). Од срца јој честитам. confused Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Весна?,тек сад немам појма,но свеједно,нек је живо и здраво ! "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Е, баш лепо .. јел прво дете или? Иначе, прошли пут сам била храбра, а сааад, тресем се ко прут и стално се подсећам речи мог пријатеља, да је моје да се молим, а остало није у мојим рукама. Смирује моментално 0705_read Da, da njoj prvo dijete 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јун 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Мене је пар људи у болници питало да ли носим близанце. 0705_read Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Hvala svima na cestitkama. 0202_238.gif' class='bbc_emoticon' alt='0705_read' /> Maso ne brini nista,bice brze nego prvi put Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука