Jump to content

Radosnica - rodilo se bebče...

Оцени ову тему

Препоручена порука

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

1510_baby 1502_baby

slavabogu  harp 319.gif :cheesy2: srcee

Нека је родитељима са срећу а дете нека је живо и здраво!!!!!!!!!!!!!!!!

0705_read :drugarstvo: confused :cheesy3: bliss jeeee 0442_feel :)0508_music0506_music kolo2

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Е, баш лепо .. јел прво дете или?

Иначе, прошли пут сам била храбра, а сааад, тресем се ко прут и стално се подсећам речи мог пријатеља, да је моје да се молим, а остало није у мојим рукама.

Смирује моментално 29dz8zk

Подели на овим сајтовима

Оооооооооооо па то је наш Макс! Како је брате? То је наша сестра Весна (надам се да нисам погријешила). Од срца јој честитам.  confused

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Е, баш лепо .. јел прво дете или?

Иначе, прошли пут сам била храбра, а сааад, тресем се ко прут и стално се подсећам речи мог пријатеља, да је моје да се молим, а остало није у мојим рукама.

Смирује моментално 0705_read

Da, da njoj prvo dijete 0202_238
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...