Драган Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 http://www.google.com/url?q=http://video.google.com/videoplay%3Fdocid%3D6648693203473074605&sa=X&ei=XO1ITKf1G-GWOLKwnZYD&ved=0CBYQuAIwAA&usg=AFQjCNG1TcvHERNdTSo3uYJ1mL5A8Io2TA Sektaske gluposti. Ovaj video komontno preskocite. Ти си стигао и да га уочиш и одгледаш и донесеш суд о њему за краће време него што сам филм траје, проницљивог ли човека. -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='pravopop' /> Осим тога мислим да није логично да човек који негира Бога као Творца користи придев "секташке" као квалификацију. Којој верској заједници припадаш када нешто описујеш као секташко ? Објашњење може да буде у томе да је континуална не-логочност својственост твојих коментара. takeoff Nazalost imao sam nesrecu da odgledam ceo ovaj film ranije i pun je gluposti, bukvalno svaka recenica je u potpunosti netacna. Ko je rekao da negiram Boga kao tvorca? Ja sam pravoslavni hriscanin. A ti? Ја сам Православац=Хришћанин. Мислио сам да си еволуциониста. Конкретизуј шта у филму није тачно. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 Sam naslov i njegov smisao. Ne postoji Darvinizam isto kao sto ne postoji Njutonizam, Faradejizam, Ajstajnizam, Hajzenbergizam postoji samo teorija evolucije. Nema veze teorija evolucije sa nacizmom, fasizmom, eugenikom ima veze doduse sa takozvanim socijal darvinizmom ali to nije nauka nego ideologija i nema veze sa evolucionom biologijom. Isto tako nema veze evolucija sa nemoralom i svim oblicima destrukcije u svetu i istoriji ljudi. Ja i jesam evolucionista posto je evolucija naucna cinjenice isto kao i gravitacija cak sta vise jos mnogo bolje dokumentovana od nje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 Sam naslov i njegov smisao. Ne postoji Darvinizam isto kao sto ne postoji Njutonizam, Faradejizam, Ajstajnizam, Hajzenbergizam postoji samo teorija evolucije. Nema veze teorija evolucije sa nacizmom, fasizmom, eugenikom ima veze doduse sa takozvanim socijal darvinizmom ali to nije nauka nego ideologija i nema veze sa evolucionom biologijom. Isto tako nema veze evolucija sa nemoralom i svim oblicima destrukcije u svetu i istoriji ljudi. Ja i jesam evolucionista posto je evolucija naucna cinjenice isto kao i gravitacija cak sta vise jos mnogo bolje dokumentovana od nje. Како си еволуциониста а да си у исто време хришћанин ? Ти доводиш у питање веродостојност црквеног учења и Светог Писма. Мислим да се неможе бити и једно и друго јер једно друго ништи. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 Sam naslov i njegov smisao. Ne postoji Darvinizam isto kao sto ne postoji Njutonizam, Faradejizam, Ajstajnizam, Hajzenbergizam postoji samo teorija evolucije. Nema veze teorija evolucije sa nacizmom, fasizmom, eugenikom ima veze doduse sa takozvanim socijal darvinizmom ali to nije nauka nego ideologija i nema veze sa evolucionom biologijom. Isto tako nema veze evolucija sa nemoralom i svim oblicima destrukcije u svetu i istoriji ljudi. Ja i jesam evolucionista posto je evolucija naucna cinjenice isto kao i gravitacija cak sta vise jos mnogo bolje dokumentovana od nje. Како си еволуциониста а да си у исто време хришћанин ? Ти доводиш у питање веродостојнос црквеног учења и Светог Писма. Мислим да се неможе бити и једно и друго јер једно друго ништи. Klasika. Naravno da ne dovodim u pitanje zato sto Crkveno ucenje ne daje metodoloske opise niti bilo kakve opise sveta neogo ontolske istine. Lose mislis. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 Sam naslov i njegov smisao. Ne postoji Darvinizam isto kao sto ne postoji Njutonizam, Faradejizam, Ajstajnizam, Hajzenbergizam postoji samo teorija evolucije. Nema veze teorija evolucije sa nacizmom, fasizmom, eugenikom ima veze doduse sa takozvanim socijal darvinizmom ali to nije nauka nego ideologija i nema veze sa evolucionom biologijom. Isto tako nema veze evolucija sa nemoralom i svim oblicima destrukcije u svetu i istoriji ljudi. Ja i jesam evolucionista posto je evolucija naucna cinjenice isto kao i gravitacija cak sta vise jos mnogo bolje dokumentovana od nje. Како си еволуциониста а да си у исто време хришћанин ? Ти доводиш у питање веродостојнос црквеног учења и Светог Писма. Мислим да се неможе бити и једно и друго јер једно друго ништи. Klasika. Naravno da ne dovodim u pitanje zato sto Crkveno ucenje ne daje metodoloske opise niti bilo kakve opise sveta neogo ontolske istine. Lose mislis. Верујеш ли да је први човек праотац Адам кога је Бог начинио од праха земаљског и дунуо му у нос дух животни и који је тако постао душа жива ? ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 Sam naslov i njegov smisao. Ne postoji Darvinizam isto kao sto ne postoji Njutonizam, Faradejizam, Ajstajnizam, Hajzenbergizam postoji samo teorija evolucije. Nema veze teorija evolucije sa nacizmom, fasizmom, eugenikom ima veze doduse sa takozvanim socijal darvinizmom ali to nije nauka nego ideologija i nema veze sa evolucionom biologijom. Isto tako nema veze evolucija sa nemoralom i svim oblicima destrukcije u svetu i istoriji ljudi. Ja i jesam evolucionista posto je evolucija naucna cinjenice isto kao i gravitacija cak sta vise jos mnogo bolje dokumentovana od nje. Како си еволуциониста а да си у исто време хришћанин ? Ти доводиш у питање веродостојнос црквеног учења и Светог Писма. Мислим да се неможе бити и једно и друго јер једно друго ништи. Klasika. Naravno da ne dovodim u pitanje zato sto Crkveno ucenje ne daje metodoloske opise niti bilo kakve opise sveta neogo ontolske istine. Lose mislis. Верујеш ли да је први човек праотац Адам кога је Бог начинио од праха земаљског и дунуо му у нос дух животни и који је тако постао душа жива ? Da. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 Sam naslov i njegov smisao. Ne postoji Darvinizam isto kao sto ne postoji Njutonizam, Faradejizam, Ajstajnizam, Hajzenbergizam postoji samo teorija evolucije. Nema veze teorija evolucije sa nacizmom, fasizmom, eugenikom ima veze doduse sa takozvanim socijal darvinizmom ali to nije nauka nego ideologija i nema veze sa evolucionom biologijom. Isto tako nema veze evolucija sa nemoralom i svim oblicima destrukcije u svetu i istoriji ljudi. Ja i jesam evolucionista posto je evolucija naucna cinjenice isto kao i gravitacija cak sta vise jos mnogo bolje dokumentovana od nje. Како си еволуциониста а да си у исто време хришћанин ? Ти доводиш у питање веродостојнос црквеног учења и Светог Писма. Мислим да се неможе бити и једно и друго јер једно друго ништи. Klasika. Naravno da ne dovodim u pitanje zato sto Crkveno ucenje ne daje metodoloske opise niti bilo kakve opise sveta neogo ontolske istine. Lose mislis. Верујеш ли да је први човек праотац Адам кога је Бог начинио од праха земаљског и дунуо му у нос дух животни и који је тако постао душа жива ? Da. Дакле, ниси еволуциониста. Не верујеш да је човек настао еволуцијом већ га је Творац створио. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 Pre nego što objasniš kako si uklopio te dve stvari, reci mi šta znači termin 'ontološka istina' ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 Evolucionista sam jer to da je ljudski organizam evoluirao je proveljiva i vise puta demonstrirana cinjenica. I u to se ne veruje to se jednostavno uci. Isto kao sto se ne veruje u elektrodinamiku nego se to uci. Ali posto je sve po Bozijem promislu tako je i evolucioni mehanizam koji je razvio organzima danasnjeg coveka od nizih primata. A kada i kako je Bog tim hominidima udahnuo dusu da su postali duse Zive to neznamo a i nije bitno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 Pre nego što objasniš kako si uklopio te dve stvari, reci mi šta znači termin 'ontološka istina' ? Jedan odredjen model licnosti kao kojem tezimo. Konkretno za nas hiscane je to Hristos. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 Evolucija je tačna a religija je nadnaučna? Tužno više koliko tvrdoglavo se ljudi drže svojih uverenja i ne žele da ih se odreknu. Sve i da im pokažeš sve dokaze sveta - u najboljem slučaju poslao te đavo da iskušaš njihovu veru, moraju ostatu čvrsti. I ti si zatvorenog uma. Ти доводиш у питање веродостојнос црквеног учења и Светог Писма. To je poslednja stvar koju bih uradio.To se uopšte ne dovodi u pitanje. Naravno da je verodostojnost = 0%, nikada ne bih dovodio u pitanje. U Bibliji Kralja Džejmsa iz 1611. pominju se džinovi i jednorozi. ^^ Mislim da su divlji volovi u vašoj Bibliji. Što li nisi Englez, baš bih voleo da te čujem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 Pre nego što objasniš kako si uklopio te dve stvari, reci mi šta znači termin 'ontološka istina' ? Jedan odredjen model licnosti kao kojem tezimo. Konkretno za nas hiscane je to Hristos. Šta fali Konfučiju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 Evolucija je tačna a religija je nadnaučna? Evolucija je tacna a religija je nenacuna pa zato i ne daje naucne odgovore nego filozofske. Tužno više koliko tvrdoglavo se ljudi drže svojih uverenja i ne žele da ih se odreknu. Sve i da im pokažeš sve dokaze sveta - u najboljem slučaju poslao te đavo da iskušaš njihovu veru, moraju ostatu čvrsti. I ti si zatvorenog uma. Od mene tako nesto neces cuti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 Pre nego što objasniš kako si uklopio te dve stvari, reci mi šta znači termin 'ontološka istina' ? Jedan odredjen model licnosti kao kojem tezimo. Konkretno za nas hiscane je to Hristos. Šta fali Konfučiju? Incomplete. I ne samo on nego cela istocna filozofija sto se mene tice moze da se baci kroz prozor. Zakida licnost i vodi ga u anihilaciju, samoukidanje. Za njih je savrsenstvo=nepostojanje to jest tezeti nepostojanju. Katastrofa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 Evolucija je tacna a religija je nenacuna pa zato i ne daje naucne odgovore nego filozofske. Okej, apostole razuma u divljem moru religijske dogme, objasni ludacima to molim te. Zahvaljujem u ime svog humanizma kojeg ima u meni. Incomplete. I ne samo on nego cela istocna filozofija sto se mene tice moze da se baci kroz prozor. Zakida licnost i vodi ga u anihilaciju, samoukidanje. Za njih je savrsenstvo=nepostojanje to jest tezeti nepostojanju. Katastrofa. Ne verujem da je to istina što kažeš. Koja filozofija bi to učila? Hajde bre. Verovatno bi oni bacili taj tvoj pustinjski kult smrti. A psihologija se mnogo razlikuje od zapadnjačke, naše. I prelepa je stvarno. Verovatno ću studirati psihologiju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука