Сефора Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Сви ме нервирате , само себе волим greengrin greengrin greengrin greengrin претерао си ! мораћу да те 1405_love 0102_laugh немој stadaradim ево ... даћу ти мог ''динамичног'' голуба Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 E sad ako budeš obožavala moju kuhinju ko zna? Hahahahaha! ево ти једна за кухињицу stadaradim Ala ti voliš?! 0102_laugh Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 E sad ako budeš obožavala moju kuhinju ko zna? Hahahahaha! ево ти једна за кухињицу stadaradim Ala ti voliš?! 0102_laugh Обожавам кухињицу ! Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 као талибан волиш 0102_laugh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Zamisli šta bi uradila od dnevnog boravka 0102_laugh Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Zamisli šta bi uradila od dnevnog boravka 0102_laughогаравила би га скроз stadaradim клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 као талибан волиш 0102_laugh као талибанка Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Zamisli šta bi uradila od dnevnog boravka 0102_laugh од дневног боравка би направила игралиште Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 као талибан волиш greengrin Poslednja igra leptira - Decko hajde oladi Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 greengrin Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 хладим се на екстремније начине greengrin http://www.popsci.com/diy/article/2010-08/cool-hand-theo клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 хладим се на екстремније начине 0102_laugh http://www.popsci.com/diy/article/2010-08/cool-hand-theo како год greengrin битна је суштина Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Ilija pa šta ću ja tri meseca bez tebe. 4chsmu1илија? confusedCvele se zove Ilija.брате :bla: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6095.msg234559.html#msg234559 Vidi mene. :bla: Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Tj. ne ostavljaj mene samog među ovim windows nemanima 4chsmu1 .... Што Ти ниси више модератор? Престао да одрађујеш фине, лепе & шарене пикчрс, па Те сменили? Па није то... човек мало одмара, спрема се за пут па... Шалим се, наравно, хтео сам само мало да га пецнем. Штета што је Искушеник отишао у монахе, био је добар модератор. Шалу на страну, нека да Бог да на Агиосу Оросу постане светитељ. crvenilo место не спашава, има само тенденцију да развија Ти, не би био Ти, да не кажеш нешто супротно од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука