Jump to content

Пријавите се за самобановање!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Може бан за мене до суботе?

za kaj >  89898989898989

Превише сам на форуму. gringrin

Цвеле,брате мој...једноставно ти наређујем као старији,искључи комп,премести се у другу просторију и учи мало за промену или гледај текму или изађи напоље са друштвом или буди са драгом или...или ради нешто друго,једноставно,важи?  ;)

Брате мој, савет ти је и више него добар.

Него, ја сам углавном на форуму кад напоље киша пада и када се (као сад) уморан вратим из школе.

Па ми лакше пада бан, да ме на силу одвоји од вас...

Подели на овим сајтовима

Може бан за мене до суботе?

za kaj >  89898989898989

Превише сам на форуму. gringrin

Цвеле,брате мој...једноставно ти наређујем као старији,искључи комп,премести се у другу просторију и учи мало за промену или гледај текму или изађи напоље са друштвом или буди са драгом или...или ради нешто друго,једноставно,важи?  ;)

Брате мој, савет ти је и више него добар.

Него, ја сам углавном на форуму кад напоље киша пада и када се (као сад) уморан вратим из школе.

Па ми лакше пада бан, да ме на силу одвоји од вас...

Само ти нађи девојчицу драги мој и не треба ти бан.Шта ћеш,ни једно добро није "бесплатно"...осим ваздуха...који је загађен. :(

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Само ти нађи девојчицу драги мој и не треба ти бан.Шта ћеш,ни једно добро није "бесплатно"...осим ваздуха...који је загађен. gringrin

Нашла она мене...ал не дам се. ;)

Подели на овим сајтовима

Само ти нађи девојчицу драги мој и не треба ти бан.Шта ћеш,ни једно добро није "бесплатно"...осим ваздуха...који је загађен. gringrin

Нашла она мене...ал не дам се. :)

видимо, одма се дао у бан  ;):( 0202_238
Подели на овим сајтовима

Нашла она мене...ал не дам се. bleh

видимо, одма се дао у бан  ;):( 0202_238

:) dada 0202_238

Него брат, треба сад да ме банујеш...

Подели на овим сајтовима

Само ти нађи девојчицу драги мој и не треба ти бан.Шта ћеш,ни једно добро није "бесплатно"...осим ваздуха...који је загађен. :)

Нашла она мене...ал не дам се. 0202_238

Видим да држиш све конце у својим рукама...јел то значи да висиш? :0104cheesy:

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Imam mnogo bolji predlog.Svi oni koji su cesto na netu,najbolji nacin odvikavanja je da se zaposle,rad,rad i samo rad.Ukoliko mislite da posla nema,ukucani ce vam vec nesto naci.Ili dodjite kod mene,babi treba basta da se ocupa,zalije i tako to

Ја сам запослен па имам проблем, тако да то пада у воду.... :Д

Даље,,,,

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Imam mnogo bolji predlog.Svi oni koji su cesto na netu,najbolji nacin odvikavanja je da se zaposle,rad,rad i samo rad.Ukoliko mislite da posla nema,ukucani ce vam vec nesto naci.Ili dodjite kod mene,babi treba basta da se ocupa,zalije i tako to

druže ,

problem je što svi mi pacijenti SVE svoje SLOBODNO VREME poklanjamo kompjuteru !

taman posla da ništa ne radimo po ceo dan ...

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

Ја сам запослен па имам проблем, тако да то пада у воду.... :Д

Даље,,,,

Rada nikad dovoljno,radi jos nesto;-)!

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...