Богдановић Тамара Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 keka, Биљана and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Auuuu... kakva terasa ... Mилена КШ, Дуња and bgpj је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 keka, Anti Palma Crew, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Биљана, Мара and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Лидија Миленковић and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Мара, Лидија Миленковић and Биљана је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 gavrosaurus је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 PAKI PAKI! STAVLJATE LINKOVE (VEZE) ODAKLE UZIMATE FOTOGRAFIJE I POSTAVLJATE OVDE (OSIM AKO NISU VAŠE LIČNE). U SUPROTNOM ĆE BITI OBRISANE. Биљана је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 PAKI PAKI! STAVLJATE LINKOVE (VEZE) ODAKLE UZIMATE FOTOGRAFIJE I POSTAVLJATE OVDE (OSIM AKO NISU VAŠE LIČNE). U SUPROTNOM ĆE BITI OBRISANE. Važi! Samo jedno pitanjce; ako se slike nalaze u mom kompjuteru (ko zna od kada, jer sam ih nekada davno skinula) na koji način onda da dam izvor fotografije!? Hvala! 4869 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Čuvaš linkove odakle si skidala slike. One su nečija svojina i podležu zakonu o autorskom pravu i delu. Postoje sajtovi za pretragu o korišćenju fotografija. Fotografi ih koriste svaki dan.Ne postavljanjem linkova, izlažete www.pouke.org opasnosti od tužbe. Биљана је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Ne postavljanjem linkova, izlažete www.pouke.org opasnosti od tužbe. ali kad otvoris sliku u novom prozoru pise odakle je slika , (mislim na one koje su nadjene na internetu ), zar to nije dovoljno ? Перса and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Ne piše odakle je slika. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Ne piše odakle je slika. odes na google slike stavis link slike i izadje odakle je slika (to je ako ne pise odakle je slika ) a ako pise na slici sta onda ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука