Jump to content

Како дивна слика!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

150996_172769446200425_1006246112_n.jpg

Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав.  srcee

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Подели на овим сајтовима

decak-s-traktora-postao-otac-dragan-miok

Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав.  srcee

Подели на овим сајтовима

21486_stock-photo-a-piece-of-delicious-c

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

PAKI PAKI!

STAVLJATE LINKOVE (VEZE) ODAKLE UZIMATE FOTOGRAFIJE I POSTAVLJATE OVDE (OSIM AKO NISU VAŠE LIČNE).

U SUPROTNOM ĆE BITI OBRISANE.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

PAKI PAKI!

STAVLJATE LINKOVE (VEZE) ODAKLE UZIMATE FOTOGRAFIJE I POSTAVLJATE OVDE (OSIM AKO NISU VAŠE LIČNE).

U SUPROTNOM ĆE BITI OBRISANE.

Važi! Samo jedno pitanjce; ako se slike nalaze u mom kompjuteru (ko zna od kada, jer sam ih nekada davno skinula) na koji način onda da dam izvor fotografije!?

Hvala! 

4869

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Čuvaš linkove odakle si skidala slike.

One su nečija svojina i podležu zakonu o autorskom pravu i delu.

Postoje sajtovi za pretragu o korišćenju fotografija. Fotografi ih koriste svaki dan.
Ne postavljanjem linkova, izlažete www.pouke.org opasnosti od tužbe.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Ne postavljanjem linkova, izlažete www.pouke.org opasnosti od tužbe.

ali kad otvoris sliku u novom prozoru pise odakle je slika , (mislim na one koje su nadjene na internetu ), zar to nije dovoljno ? 

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...