Jump to content

Anthony Bourdain dead at 61:(

Оцени ову тему

Препоручена порука

Мени је он био готиван, баш сам се изненадио да је преминуо, тек после сам сазнао да се убио. :(

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

Да, баш тужна вест :( . Сјајан је био лик, аутентичан, свој, без пардона што би рекли.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Да да, не једном сам гледао кад је био и више него "директан", на ивици непријатног али и даље привлачан, шармантан.

Искрено, оштро, сирово али креативно.

Е безвезе. :(

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

Nazalost, ljudi su u problemu. Velikom. Pricajte sa ljudima, bez sale. 

Ne znam kakve vama misli padaju na pamet i da li imate poverenja u nekog da ih podelite al zabrinjavajuci je porast suicidnih misli, teskih depresija, lomova... 

Mislim sve je kao hahah, caskamo, zezamo se, forumasimo. Ljudima prodje vreme onda ugase komp il telefon i ne biste verovali sta sve misle i osecaju. 

Bez sale i krajnje ozbiljno. Ako vi nemate takvih teskih i opterecujucih misli, dpvro pogledajte oko sebe. Pricajte sa ljudima malo vise od povrsnog caskanja. 

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Bas tragedija. Prva misao mi je bila, eto koliko je ljudi takvih bistrih, mimo klisea, surovo iskrenih, otislo na takav nacin. Skoro dodje ko neko pravilo, sijaset javnih licnosti, sve suicid. Sto mi je sa jedne strane sasvim logicno, on je osoba koja je pokazala da trazi od zivota nesto vise, smisao, ali tesko se moze naci neprolazno u prolaznom, truleznom(ma kako svetlucavo i bogato bilo).  

I kako je veliki dar pravoslavnih naroda koji imaju Izvor Vode Zive, tu na dohvat ruke, dok drugi sustinski lutaju, stradaju, pate i ne nalaze spokoj a sa strane deluju srecni ispunjeni ostvareni i td.

Bas mi ga je zao :(

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Тако пун живот а тако празна душа.

Стварно трагично.

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Ronald рече

Genius gledaj ovo:

https://www.b92.net/zivot/komentari.php?nav_id=1401976#k27301734

A onda drugi komentar posto su skoro svi pljuvali njegov prvi:

https://www.b92.net/zivot/komentari.php?nav_id=1401976#k27306469

Ne znam zasto su ogorceni ako pise ono sto misli.

Не знам шта да ти кажем. Коментар му није много страшан, за разлику од умоболних које често пише. Претпостављам да због имиџа који има људи су постали алергични на њега...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, GeniusAtWork рече

Не знам шта да ти кажем. Коментар му није много страшан, за разлику од умоболних које често пише. Претпостављам да због имиџа који има људи су постали алергични на њега...

Mislim da si primjetio da on uvijek stavlja smjeska na kraju recenice. Sta je tebi od njega najumobolnije sto si procitao, posto sam ja citao dosta njegovih komentara?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...