Јосиф II Написано Мај 17, 2010 Пријави Подели Написано Мај 17, 2010 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=BkKWApOAG2g Баш ме је дирнула прича ових сијамских близнакиња. Праве јунакиње.Молио би братију и сестре да на овој теми избегавају неслане шале. ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 17, 2010 Пријави Подели Написано Мај 17, 2010 Свети namrsten Толико ме је дирнуо само поглед на ове девојке. Нисам разумела причу, јер не знам енглески довољно. Али живот је чудо, и када ово видим ништа ми није тешко,и све ми је потаман. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 17, 2010 Пријави Подели Написано Мај 17, 2010 Нисам потпуно разумео. Јасно је да су у питању две потпуне (индивидуалне) особе, имају по једно срце (два срца), а нисам разумео чега још имају по један, односно два. Да ли имају засебно по једну јетру (две јетре)? Има ли негде текст о њиховом организму? Занимљиво је испитати овај случај јер открива како може да постоји једна потпуна особа, а хришћанско поимање говори да не може без личног срца, личне душе, као и личног ума. 0409_feel Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Мај 17, 2010 Пријави Подели Написано Мај 17, 2010 То су Христови исповедници и мученици... 0409_feel "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 17, 2010 Пријави Подели Написано Мај 17, 2010 Свети bicycle Толико ме је дирнуо само поглед на ове девојке. Али живот је чудо, и када ово видим ништа ми није тешко,и све ми је потаман. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cica69 Написано Мај 17, 2010 Пријави Подели Написано Мај 17, 2010 dirnuta sam prilogom i mogu samo da im cestitam na hrabrosti,molim Svevisnjeg za njih dvije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Мај 18, 2010 Пријави Подели Написано Мај 18, 2010 . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука