Zawisza Написано Мај 16, 2010 Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Људима добре воље поклањам: Енциклику ЉУБАВ У ИСТИНИ папе Бенедикта 16., издање београдске надбискупије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Хвала брате! Имаш ли слику те књиге? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 16, 2010 Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Може мени? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Мај 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Може мени? 0110_hahaha На ПП адресу и шаљем ти, имам још једну, немам слику то је београдско издањ и нема га на нету. "Ljubav u istini: Enciklika pape Benedikta XVI Jedna od najčitanijih knjiga u svetu, enciklika pape Benedikta XVI, koja je za samo nekoliko meseci potpuno uzdrmala svet, već je doživela višemilionski tiraž. Čitaju je kako vernici tako i laici. Enciklika govori o hrišćanskim vrednostima, ali i o borbi protiv siromaštva, diskriminacije, potlačenosti. "Ekonomiji treba etika kako bi pravilno funkcionisala", upozorava papa Benedikt osporavajući do sada uvreženo mišljenje da je tržištu potrebna autonomija i apsolutna odvojenost od moralnih vrednosti. "Čovek nije postavljen kao cilj određenog procesa, nego kao subjekat tog procesa. Dajte zaposlenima dobre zarade, tretirajte ih pravedno, pa ćete videti da će bolje raditi". Zanimljivo je da je encikliku bilo teško prevesti na latinski jezik zbog pojmova iz oblasti ekonomije i finansija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Мај 16, 2010 Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Хвала брате! Имаш ли слику те књиге? Можда је ово слика те књиге? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Мај 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Овако изгледа на српском језику: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Ево и ја се јављам за поклон. Ми свештеници ионако само вичемо дај! а никако нај! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Мај 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Одоше обе 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Их. Онда закључавамо тему. Хвала Завиша! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука