Биљана Написано Март 17, 2013 Пријави Подели Написано Март 17, 2013 Људи не гледате форум. Ја видех да човек нуди СВЕ иконе овде на ЖРУ. Мислим да је тема продавница или тако нешто. Сад кад има Срч бар горе лако је за претрагу. Таман да видимо како ради!! Пробаћу да нађем, па вам постављам линк. Хвала Боки Хајд' нађи мени ову коју сам поставила, али у квалитетнијој резолуцији! Бићу ти јако захвална! Бојан Сарачевић је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Март 17, 2013 Пријави Подели Написано Март 17, 2013 Zamolio bih za ikonu Svetog Isaka Sirijskog u kvalitetnoj rezoluciji? ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владо М Написано Март 17, 2013 Пријави Подели Написано Март 17, 2013 Драги форумаши, нисам знала гдје да постави, па ми се ова тема учинила некако најпогоднијом за такво што, наиме и мени треба репродукција иконе Мајке Божије "Озарење ума" тј. ова репродукција као на слици! Наравно, мени би много значило да имам ту оргиналну репродукцију, више него електронску, али пошто ја не знам када ћу за Београд па да купим себи, а ово ми је пријеко потребно, сваки облик репродукције, па и онај електронски, за почетак ће добро доћи! Битно је само да репродукција има високу резолуцију, а димензије нису толико битне! Хвала вам! Биљана, NinaSavic, YOKA and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Јеванђелски говорити значи говорити из душе; било да говориш, било да ћутиш, осећа се вера. И још значи, не наметати се њоме, нити се због чега стидети. Свака реч је на своме месту и тече. А она је таква зато што се преносила с колена на колено, па се и укоренила. Таква вера нас је одржала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 17, 2013 Пријави Подели Написано Март 17, 2013 Јао Владо хвала ти, прекрасна је! Сутра је одах штампам себи! Жив и здрав био и на здравље и спасење почетак поста! Ма да, ко ће коме него свој своме, живио ти мени сто година! Владо М је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 Решено. Супер! slavaaa Биљана је реаговао/ла на ово 1 Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владо М Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 Св. Јоаникије, архиепископ и први патријарх српски Св.Петар (Зимоњић), митрополит дабробосански Св.Јосиф (Нови), митрополит темишварски Св.Петар (Његош), митрополит Цетињски Св.Арсеније, архиепископ српски (сремац) Св.Варнава, хвостански, исповједник keka, bgpj, Doctor Who and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Јеванђелски говорити значи говорити из душе; било да говориш, било да ћутиш, осећа се вера. И још значи, не наметати се њоме, нити се због чега стидети. Свака реч је на своме месту и тече. А она је таква зато што се преносила с колена на колено, па се и укоренила. Таква вера нас је одржала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владо М Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 Св.Гаврило, патријарх српски Св.Данило, архиепископ српски Св.Доситеј, митрополит загребачки, исповједник ž Св.Евстатије, архиепископ српски Св.Сава, први ариепископ српски Св.Максим, архиепископ влахозапланински и архиепископ београдски Св.Јаков, архиепископ српски bgpj, javor and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Јеванђелски говорити значи говорити из душе; било да говориш, било да ћутиш, осећа се вера. И још значи, не наметати се њоме, нити се због чега стидети. Свака реч је на своме месту и тече. А она је таква зато што се преносила с колена на колено, па се и укоренила. Таква вера нас је одржала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владо М Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 Св.Сава II, архиепископ српски Св.Николај (Велимировић) епископ жички Св.Платон бањалучки Св.Сава (Бранковић) митрополит Ердељски Св.Никодим, архиепископ српски Св.Теодор, епископ вршачки Св.Јоаникије (Липовац), митрополит црногорско-приморски bgpj and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Јеванђелски говорити значи говорити из душе; било да говориш, било да ћутиш, осећа се вера. И још значи, не наметати се њоме, нити се због чега стидети. Свака реч је на своме месту и тече. А она је таква зато што се преносила с колена на колено, па се и укоренила. Таква вера нас је одржала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владо М Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 Св.Јефрем, патријарх српски Свештеномученик Сава, епископ горњокарловачки Св.Сава III, архиепископ српски Св.Евстатије II, архиепископ српски javor, bgpj and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Јеванђелски говорити значи говорити из душе; било да говориш, било да ћутиш, осећа се вера. И још значи, не наметати се њоме, нити се због чега стидети. Свака реч је на своме месту и тече. А она је таква зато што се преносила с колена на колено, па се и укоренила. Таква вера нас је одржала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владо М Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 Св.Макарије (Соколовић), патријарх српски bgpj, Биљана and javor је реаговао/ла на ово 3 Јеванђелски говорити значи говорити из душе; било да говориш, било да ћутиш, осећа се вера. И још значи, не наметати се њоме, нити се због чега стидети. Свака реч је на своме месту и тече. А она је таква зато што се преносила с колена на колено, па се и укоренила. Таква вера нас је одржала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владо М Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 bgpj, Биљана and NinaSavic је реаговао/ла на ово 3 Јеванђелски говорити значи говорити из душе; било да говориш, било да ћутиш, осећа се вера. И још значи, не наметати се њоме, нити се због чега стидети. Свака реч је на своме месту и тече. А она је таква зато што се преносила с колена на колено, па се и укоренила. Таква вера нас је одржала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владо М Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 javor је реаговао/ла на ово 1 Јеванђелски говорити значи говорити из душе; било да говориш, било да ћутиш, осећа се вера. И још значи, не наметати се њоме, нити се због чега стидети. Свака реч је на своме месту и тече. А она је таква зато што се преносила с колена на колено, па се и укоренила. Таква вера нас је одржала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Doctor Who Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Помаже Бог, Да ли неко зна где се може купити икона Свете Ксеније Петроградске? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brani_slav Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Pozdrav! Slučajno sam naišao na ovaj forum i na ovu temu tražeći ikonu Svetog Simeona Bogoprimca. Radi se o ikoni koja je djelimično oštećena i prilično su nejasni neki detalji. U pitanju je cijela figura sveca. Nadao sam se da će mi ovdje neko pomoći i da ću je pronaći u nekoj boljoj rezoluciji, jer veoma mi se svidjela. Inače, Sveti Simeon je Krsna slava moje porodice. Unaprijed zahvaljujem! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brani_slav Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Već sam pisao, pa samo da dodam sliku, da bude jasnije na koju sam ikonu mislio... Evo link: https://www.pouke.org/agape/galerija/ikone/Ikone%20Svetitelja/S/slides/Sv.Simeon%20Bogoprimac..html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука