Jump to content

ЈАВИТЕ СЕ уколико Вам је потребна нека икона

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Људи не гледате форум. Ја видех да човек нуди СВЕ иконе овде на ЖРУ. Мислим да је тема продавница или тако нешто. Сад кад има Срч бар горе лако је за претрагу. Таман да видимо како ради!! Пробаћу да нађем, па вам постављам линк.

Хвала Боки ;)

Хајд' нађи мени ову коју сам поставила, али у квалитетнијој резолуцији! Бићу ти јако захвална! :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Zamolio bih za ikonu Svetog Isaka Sirijskog u kvalitetnoj rezoluciji?

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Драги форумаши, нисам знала гдје да постави, па ми се ова тема учинила некако најпогоднијом за такво што, наиме и мени треба репродукција иконе Мајке Божије "Озарење ума" тј. ова репродукција као на слици! Наравно, мени би много значило да имам ту оргиналну репродукцију, више него електронску, али пошто ја не знам када ћу за Београд па да купим себи, а ово ми је пријеко потребно, сваки облик репродукције, па и онај електронски, за почетак ће добро доћи! Битно је само да репродукција има високу резолуцију, а димензије нису толико битне! Хвала вам! 

Ozarenje.uma.jpg

645506073.jpg

Јеванђелски говорити значи говорити из душе; било да говориш, било да ћутиш, осећа се вера. И још значи, не наметати се њоме, нити се због чега стидети. Свака реч је на своме месту и тече. А она је таква зато што се преносила с колена на колено, па се и укоренила. Таква вера нас је одржала.

Подели на овим сајтовима

Јао Владо хвала ти, прекрасна је! Сутра је одах штампам себи! Жив и здрав био и на здравље и спасење почетак поста! Ма да, ко ће коме него свој своме, живио ти мени сто година! :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

116-1.jpg  

Св. Јоаникије, архиепископ и први патријарх српски

SvetiPetarDabrobosanski.jpg

Св.Петар (Зимоњић), митрополит дабробосански

2-1.JPG

Св.Јосиф (Нови), митрополит темишварски

DSC07566.JPG

Св.Петар (Његош), митрополит Цетињски 

8171842860_47697cb18f_b.jpg

Св.Арсеније, архиепископ српски (сремац) 

Varnava.jpg

Св.Варнава, хвостански, исповједник

Јеванђелски говорити значи говорити из душе; било да говориш, било да ћутиш, осећа се вера. И још значи, не наметати се њоме, нити се због чега стидети. Свака реч је на своме месту и тече. А она је таква зато што се преносила с колена на колено, па се и укоренила. Таква вера нас је одржала.

Подели на овим сајтовима

ikona-patrijarha-gavrila.jpg

Св.Гаврило, патријарх српски 

Sv.Danilo%20I%20arh.Srpski.jpg

Св.Данило, архиепископ српски 

dositej-zagrebacki.jpg

Св.Доситеј, митрополит загребачки, исповједник

sv_evstatije_arhiep_srpski.jpgž

Св.Евстатије, архиепископ српски 

sveti_sava_large_thumb.jpg

Св.Сава, први ариепископ српски

4250516706_240329031f_b.jpg

Св.Максим, архиепископ влахозапланински и архиепископ београдски 

svjakovarhiepiskopsrpsk.jpg

Св.Јаков, архиепископ српски

Подели на овим сајтовима

18112.jpg

Св.Сава II, архиепископ српски 

3794564088_2b2e5f055e_b.jpg

Св.Николај (Велимировић) епископ жички 

sv_platon_banjalucki_ikona.jpg

Св.Платон бањалучки

sava_brancovici.jpg

Св.Сава (Бранковић) митрополит Ердељски

3287923189_ed49d5a63d.jpg

Св.Никодим, архиепископ српски

28b+Sveti+Teodor+Vrsacki.jpg

Св.Теодор, епископ вршачки

17_9.jpg

Св.Јоаникије (Липовац), митрополит црногорско-приморски  

Подели на овим сајтовима

259.jpg

Св.Јефрем, патријарх српски 

episkop_sava.jpg

Свештеномученик Сава, епископ горњокарловачки

sava%20III.JPG

Св.Сава III, архиепископ српски   

sv-jevstatije-zitije.jpg-w174h239.jpg

Св.Евстатије II, архиепископ српски 

Подели на овим сајтовима

Makarije_Sokolovic.jpg

Св.Макарије (Соколовић), патријарх српски 

Подели на овим сајтовима

7207.jpg

slava1.jpg

63027568.jpg

45630.jpg

Подели на овим сајтовима

rep-vasilije-ostroski.jpg

novi-sveti-srbi-2.jpg

spc-i-jasenovac.jpg

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Pozdrav! Slučajno sam naišao na ovaj forum i na ovu temu tražeći ikonu Svetog Simeona Bogoprimca. Radi se o ikoni koja je djelimično oštećena i prilično su nejasni neki detalji. U pitanju je cijela figura sveca. Nadao sam se da će mi ovdje neko pomoći i da ću je pronaći u nekoj boljoj rezoluciji, jer veoma mi se svidjela. Inače, Sveti Simeon je Krsna slava moje porodice. Unaprijed zahvaljujem!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...