Jump to content

ЈАВИТЕ СЕ уколико Вам је потребна нека икона

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

blazeni%20Serafim%20Rouz_2.jpg

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• 7 months later...

Помаже Бог,

Требала би ми фотографија иконе Богородице Тројеруцице хиландарске без окова како изгледа у оригиналу или нека верна копија само да је јасна и у већој резолуцији,ако има неко да постави била би захвална. :0442_feel:

ПС.Уколико је већ постављена замолила би за линк,или да ми пошаљете у поруци јер многе овде постављене нисам могла у опште да отворим ne_shvata .

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

То н

Изволи Ленна

Не,то није то, без украса ,окова,изгледа као свака друга икона...последњи пут сам је видео у продавници "Благодарник"...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

`Ајд`, кад сам већ почела...(даш човеку прст, а он хоће целу шаку :))) ), имаш ли, можда ову икону Господа

isus-hristos-hilandar.jpg

или неку од ових икона Богородице

7.jpg8.jpg176.jpg

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Прелепе су. А ја биК да се све три иконе (Св. Георгије, Господ и Богородица) слажу једна са другом :)

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...