Гости Guest Написано Фебруар 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2012 ako je ruska ikona , moguđe je da su : sveti Srgije Radonješki , Sveti Zosima i Sveta Marija Egipćanka. Nisam siguran za svetog Sergija dali je on ovde naslikan ali za Sv.Zosima i Mariju mislim da su ovo oni , tako mi deluje! w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 19, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2012 ako je ruska ikona , moguđe je da su : sveti Srgije Radonješki , Sveti Zosima i Sveta Marija Egipćanka. Nisam siguran za svetog Sergija dali je on ovde naslikan ali za Sv.Zosima i Mariju mislim da su ovo oni , tako mi deluje! Jes sv. Sergije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелица Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Поздрав.Ако има неко иконе Богородице Јерусалимске и Лепавинске,већег формата..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
peky85 Написано Октобар 25, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 Помаже Бог. Да ли имате икону Светог Игњатија Богоносца, барок, светац стоји у плавој одори а позадина је тамније жуте боје? Хвала унапред. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 25, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 Помаже Бог. Да ли имате икону Светог Игњатија Богоносца, барок, светац стоји у плавој одори а позадина је тамније жуте боје? Хвала унапред. Можда ова!? Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 25, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 Помаже Бог! И мени би требала икона Св. мученик Луп (у народу се ова Крсна Слава зове Арлије, 5. септембар)! Нашла сам ову икону, али да ли има негдје цијела!? Хвала унапријед! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 25, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 Помаже Бог! И мени би требала икона Св. мученик Луп (у народу се ова Крсна Слава зове Арлије, 5. септембар)! Нашла сам ову икону, али да ли има негдје цијела!? Хвала унапријед! Биљана је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 25, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 Јацо, хвала! Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 25, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 Јацо, хвала! Богу хвала.Драго ми је ако сам помогла. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 25, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 Страдање Св.Игњатија Богоносца Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Октобар 25, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 Деца су ми рођена 3.11. 16.3. и 16.4. (Миланковићев календар ) с тим да је овај задњи рођен на велики четвртак и добио име Андреј по првом од Апостола. За ово прво двоје немам иконе. Хелп? "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stamenko Написано Март 6, 2013 Пријави Подели Написано Март 6, 2013 Potrebne su mi neke rijetke IKONE !!! Помаже Бог свима , молио бих вас за помоћ око проналажење слика ријетких Икона са приложеног списка. No Светитељ датум 1 Св. Јоаникије, архиепископ и први патријарх српски - 3(16) септ. 2 Св.Петар (Зимоњић), митрополит дабробосански - 4(17) септ. 3 Св.Јосиф (Нови), митрополит темишварски - 15(28) септ. 4 Св.Петар (Његош), митрополит Цетињски - 18(31) септ. 5 Св.Арсеније, архиепископ српски (сремац) - 28(10) окт. 6 Св.Варнава, хвостански, исповједник - 30. окт. (12.нов) 7 Св.Гаврило, патријарх српски - 13(26) дец. 8 Св.Данило, архиепископ српски - 20. дец. (2.јан.) 9 Св.Доситеј, митрополит загребачки, исповједник - 31. дец.(3.јан.) 10 Св.Евстатије, архиепископ српски - 4(17) јан. 11 Св.Сава, први ариепископ српски - 14(27) јан. 12 Св.Максим, архиепископ влахозапланински и архиепископ београдски - 8(13) јан. 13 Св.Јаков, архиепископ српски - 3(16) феб. 14 Св.Сава II, архиепископ српски - 8(21) феб. 15 Св.Николај (Велимировић) епископ жички - 3.мај (20.апр.) 16 Св.Платон бањалучки - 22.апр.(5.мај) 17 Св.Сава (Бранковић) митрополит Ердељски - 24.апр. (7.мај) 18 Св.Никодим, архиепископ српски - 11(24) мај 19 Св.Теодор, епископ вршачки - 16(29) мај 20 Св.Јоаникије (Липовац), митрополит црногорско-приморски - 4(17) јун 21 Св.Јефрем, патријарх српски - 15(28) јун 22 Св.Спиридон, патријарх српски - 15(28) јун 23 Свештеномученик Сава, епископ горњокарловачки - 4(17) јул 24 Св.Сава III, архиепископ српски - 26.јул (8.авг.) 25 Св.Евстатије II, архиепископ српски - 16(29) авг. 26 Св.Кирило, патријарх српски - 30.авг. (12.сеп.) 27 Св.Никон, патријарх српски - 30.авг. (12.сеп.) 28 Св.Макарије (Соколовић), патријарх српски - 30.авг. (12.сеп.) 29 Св.Григорије, епископ рашки - 30.авг. (12.сеп.) 30 Сабор српских светитеља - 30.авг. (12.сеп.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
virtuelni Написано Март 6, 2013 Пријави Подели Написано Март 6, 2013 http://www.puo.spc.rs/internet-prodavnica prodavnica se nalazi u zgradi patrijarsije !!! pozdrav iz Sarajeva svako dobro !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 6, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 6, 2013 Да ли су ти потребне овако преко нета или већ урађене на папиру? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stamenko Написано Март 6, 2013 Пријави Подели Написано Март 6, 2013 Da oče prst ka gore... trebao sam da napomenem , trebaju mi u elektronskoj formi i po mogućnosti u boljoj rezoluciji . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука