Lion Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 ...скенирајте прво па избаците негде где може да се скине, да више људи може имати корист "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Мај 16, 2010 Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Ја таман помислио Lion нешто поклања, кад оно - критика. confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Мај 16, 2010 Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Ја таман помислио Lion нешто поклања, кад оно - критика. Јаој :bla: Цветкане ти би нешто за џ 4chsmu1 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 И ја се понадао Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Мај 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Па овако је практичније, а и више људи добије :smiley: "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Да, да свакако, слажем се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Мај 16, 2010 Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Ја таман помислио Lion нешто поклања, кад оно - критика. isus-sinai Јаој stadaradim Цветкане ти би нешто за џ За џ, изгледа, даје само господин Јаков, хвала му и слава му! :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Ево даје и Завиша, препоручљиво за људе који се баве теологијом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 16, 2010 Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Поклањам преосталих карактера: 188 у потпис за рекламу 0110_hahaha Цвелета доброволно рекламирам 0110_hahaha http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 17, 2010 Пријави Подели Написано Мај 17, 2010 Ја таман помислио Lion нешто поклања, кад оно - критика. 4chsmu1 Јаој Цветкане ти би нешто за џ 0409_feel За џ, изгледа, даје само господин Јаков, хвала му и слава му! :smiley: Čuj slava mu .... Pa nisam umro 0104_cheesy ... Cvele, Cvele :smiley: ccccccccc.............. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Мај 17, 2010 Пријави Подели Написано Мај 17, 2010 Ја таман помислио Lion нешто поклања, кад оно - критика. bliss jeeee Јаој 4chsmu1 Цветкане ти би нешто за џ bliss jeeee За џ, изгледа, даје само господин Јаков, хвала му и слава му! :smiley: Čuj slava mu .... Pa nisam umro 0104_cheesy ... Cvele, Cvele :smiley: ccccccccc.............. Хехе, брате, баш се нисам лепо изразио. Кад ће лаитвсец? bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 18, 2010 Пријави Подели Написано Мај 18, 2010 Sutra šaljem crossrc - Cvele zvani nestrpljivi 8084.gif :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Мај 25, 2010 Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 Sutra šaljem kriminalac - Cvele zvani nestrpljivi kriminalac :smiley: hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давидова Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 ЖРУ поклањам својеручно изађен смајли. Скромно, ал' од срца. stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 14, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 ЖРУ поклањам својеручно изађен смајли. Скромно, ал' од срца. Одлично, надам се да ће га Моци видети и уврстити у наше смајлије. stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука