Jump to content

Шта се дешава са душом детета које је убијено абортусом?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Постављена слика

Помаже Бог.
Занима ме шта се дешава са душом детата које је убијено абортусом?Да ли за ту душу важи исто "правило" као и када је неко дете,старо 3-4 година, убијено несрећним случајем,значу у саобраћајној несрећи,рату или било каквом незгодом?

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Занима ме шта се дешава са душом детата које је убијено абортусом?

За дијете остаје недоступна свјетолост Свете Тројице.Бивајући да није просвећено светом тајном крштења на њему остаје печат првородног гријеха.Оци кажу да ће та некрштена дјеца добити неку врсту утјехе од Бога,али Његово лице неће видјети.

Подели на овим сајтовима

Цитат

За дијете остаје недоступна свјетолост Свете Тројице.Бивајући да није просвећено светом тајном крштења на њему остаје печат првородног гријеха.Оци кажу да ће та некрштена дјеца добити неку врсту утјехе од Бога,али Његово лице неће видјети.

pa cekaj....... pa nisu ona kriva....

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

pa cekaj....... pa nisu ona kriva....

Tako je,zašto deca da ispaštaju zbog svojih roditelja?Ne mogu da se složim sa takvim stavom,jer su ta deca praktično onemogućena,nemaju nikakvu šansu da zadobiju Večno Blaženstvo Carstva Nebeskog,već će dobiti "neku utehu".

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Данас 14.05.2010. у 16:30  у једном граду на југу Србије,једна мајка ће убити своје дете путем абортуса.Помолите се и за мајку и за душу тог детета

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Господе, просвијетли ум ове мајке, која не зна шта ради, учини да одустане од ове страшне намјере, помилуј је Боже, и спаси недужно дијете оваквог страшног краја, смилуј им се Господе. 0102_laugh

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Цитат

Данас 14.05.2010. у 16:30  у једном граду на југу Србије,једна мајка ће убити своје дете путем абортуса.Помолите се и за мајку и за душу тог детета

Ово је страшно! Па ЗАШТО??? Зар се мора то учинити? Зар се мора супротставити вољи Божијој? Зашто се одрећи љубави и благодати Онога који је за нас пострадао?

Помолимо се да се предомисли! Помолимо се да до 16:30 осјети силну љубав Господњу! Помолимо се да мајка осјети вапај свога чеда, да дозволи испуњење воље Божије, да дозволи спас душе која је њој повјерена!!!

Што год ткаш, везуј конце за Небо!

Подели на овим сајтовима

Цитат

Који свети оци?

Најлакше је тако испрепадати људе... Онај ко пита нешто слично вјероватно има проблем. И сад неки ''стручњак за св. оце'' има право да га препада, да се ставља на мјесто судије. Питам ја тебе који св. отац има право да себе ставља као ''главног арбитра'' у питањима коме ће да буде доступна, а коме недоступна свјетлост Свете Тројице!? А то за првородни гријех је посебна прича. Дакле, то нема везе са везом.

Зар нема примјера тзв. ''крштења крвљу'' мученика, који су повјеровали на губилишту, а нису успјели да се крсте? То је само један примјер...

Оно што бих ја рекао - молите се за ту дјецу, не губите наду, а Господ одлучује о свему.

Подели на овим сајтовима

Наравно брате Кант,али не бих био тако оштар према Емануилу.Човјек заиста чита Свете Оце и то је доказао како на овом форуму тако и на форуму Верујем и на форуму Кафе дел монтенегро и мислим да сам и ја наилазио на такве ставове.Имамо рецимо став покојног Лазара Милина да ће се дјеци која су убијена абортусом проповиједати јеванђеље.И то је мало чудно.  0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Зашто узимате суд Божји у своје руке? Ко је тај ко зна вољу Божју и  тумаче је у овом случају? Постоје само наше жеље. А то је свакако да се та деца спасу. Ко каже да су то нерођена деца? Она су рођена и то насилно а после бачена.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Господе, просвијетли ум ове мајке, која не зна шта ради, учини да одустане од ове страшне намјере, помилуј је Боже, и спаси недужно дијете оваквог страшног краја, смилуј им се Господе. :cheesy2:

Смилуј им се Господе Боже, зар мора тако? 0102_laugh 0102_laugh :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

Снага молитве је силна! Треба се молити дуго и искрено за душе све нерођене дјеце! Велико је милосрђе Божије!

Није само абортус у питању. Шта је са душама оних које је сам Господ узео к себи прије рођења и ослобођења прародитељских гријеха? Ми не можемо знати шта ће бити воља Божија. Молимо се да их прими у Царство Небеско! Само то можемо: да вјерујемо и да се молимо!

Што год ткаш, везуј конце за Небо!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Шта се дешава са мајком која је убила своје нерођено дете, мислећи да га је "очистила" као да је нешто прљаво? Какав плод покајања треба да роди та (не)мајка и не(отац)?

Подели на овим сајтовима

Христос каже у јеванђељу:Да вам не рекох не бисте имали гријеха.Какв гријех може да име човјек који није свјестан ничега? 0102_laugh

По мени та дјеца иду директно у Цартсво Небеско.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...