Jump to content

Мањак памети и поштења, а вишак паланачке претенциозности и пакости

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 52
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Jedna nesretna osoba koga ovi iz peščanika vode ko mečku od mesta do mesta po Srbiji da ljudima  gadi pravoslavlje.

Комуњара матора, бивши радник службе, "информисан" - индоктриниран, затуцан , и мизантроп, мрзитељ свега што је Црква и Хришћанство.

Не бој се ,једнако они воле православље ко и католичанство, то су деца бољшевизма...

Подели на овим сајтовима

Jedna nesretna osoba koga ovi iz peščanika vode ko mečku od mesta do mesta po Srbiji da ljudima  gadi pravoslavlje.

a ti to savrseno znas kao rimokatolik slavabogu

ajd, smiri se amin-nas

Misliš, ako sam rimokatolik da sam i glup? hvala

Bio sam jednom prilikom pozvan na godišnjicu ili tako nešto, povodom smrti Zorana Đinđića, odem tamo, i jedan lik, onako mastan sa dugačkom kosom, jedna ženska koja je kao voditeljka i dotični gospodin o kome je reč. I sad svi očekujemo da će priča da bude o pokojnom premijeru, o njegovim knjigama i sl. Nisu ni pomenuli njega, nego sve vreme je bila tema o episkopu Radoviću o episkopu Pahomiju o sv. Velimiroviću i o pravoslavnoj crkvi ali tako da ti se ogadi. Od svih prisutnih u sali odreagovali smo samo jedan gospodin iz Danske i ja, da je to blasfemija na jedan sofistički način. Posle je ta ekipa otišla u Aranđelovac pa ih šumadinci dočekali.

Naravno da je i tvoj komentar na moj komentar sofizam. Ti toga možda nisi ni svestan, možda nisi čak ni čuo za sofiste, σοφιστα su bili putujući filozofi u Grčkoj.

Osnovno pravilo na nekom forumu, pogotovo ovakvom kao što je  :), trebalo bi da znaš da je zabranjeno da se baviš ličnošću učesnika foruma. Jako nevaspitano i degutantno sa tvoje strane.

Nije tajna da sam sa Mihailom na forumu verujem često  dolazio u  :) diskusiju, ali on je muškarac za razliku od tebe.

Подели на овим сајтовима

Уууууу , ово је баш било нако гадно, прорадио Србин у Завиши, стварно си Костадине сада претерао, видиш шта си урадио !

А сад мало озбиљно, ајде Коста леба ти мани се човека.

Подели на овим сајтовима

...ali on je muškarac za razliku od tebe

Ето ти сад...ја једног замолих да се уздржи,а други креће у оно исто за шта сам замолио претходног да не чини.

Пусти Завиша то,важи? Чини ми се да ова реченица ниси ти,зар не?

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Пре пар година, истерали смо их из Аранђеловца ихихихи, Теофила Панчића, неку Светлану из Пешчаника и овог лудака. Имали су ''трибину'' о емисији Пешчаник. Збрисали су само тако. Имала сам јаје у џепу, као и сви и да су којим случајем прошли поред нас, било би кајгане.

Подели на овим сајтовима

Уууууу , ово је баш било нако гадно, прорадио Србин у Завиши, стварно си Костадине сада претерао, видиш шта си урадио !

Ne samo Srbin, pa mi smo jedini pobedili crvenu armiju danas je 75 godina od njegove smrti, Постављена слика

Dobro i TurkeПостављена слика

I krstaše smo razbili kad su pošli da disciplinuju evropuПостављена слика

Izvini Solomone ja mislio da je Begbie 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />, mislio sam da je to Begbie žensko ime.

Подели на овим сајтовима

Jadna je ova zemlja i sa ovim Teofilom al i sa ovima iz Dveri Srpske i jedni i drugi su za  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha navijanje navijanje navijanje 0202_238

Откуд Двери у овој причи?

Знаш нешто што ни Двери не знају о себи?

пс боље жали сам себе јер си за исто

Подели на овим сајтовима

Jadna je ova zemlja i sa ovim Teofilom al i sa ovima iz Dveri Srpske i jedni i drugi su za  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha navijanje navijanje navijanje 0202_238

Где поистовети "Двери" са овима?  bleh

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Ма ја сам била у личној режији, а овај би да искористи сваку прилику да испљује Двери пошто зна да сам у Дверима. Но не треба га узети за озбиљно, прочитати само како се односи према својим породицама па ће бити све јасније.

пс ''ови'' су морали тако да се понашају иначе би се трибина одржала

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...