Jump to content

Екстензије за браузере - препорука

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Broken рече

izvinjavam se za off

Np. :) Има тема и за то: https://pouke.org/forum/index.php?/topic/573-учини-ми-се/

• Свиђа ми се 1

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Broken рече

Pročitao sam Ekstazije za burazere. :)

Исто! :ani_biggrin:

RSS feed за Vivaldi, Chromium, Chrome

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Koristim i AdBlock Plus, naravno, ali ne svuda, Opera ima svoj vrlo efektan i kulturan bloker, tako da na njoj nemam neki dodatni.

Inace, redovno koristim i isprobbavam 8 razlicitih browser-a. :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Broken рече

Pročitao sam Ekstazije za burazere. :)

Isto :D

• Хахаха 1

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, obi-wan рече

Koristim i AdBlock Plus, naravno, ali ne svuda, Opera ima svoj vrlo efektan i kulturan bloker, tako da na njoj nemam neki dodatni.

Inace, redovno koristim i isprobbavam 8 razlicitih browser-a. :)

Kako brate osam? Zar ih ima toliko? :D

Ka sam probao Vivaldi pa ga skinuo jer mi je spor.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Читам ”екстензије за буразере” и размиишљам тријес секунди о чему би могло да се ради...

jos gore, napisala je ekstazije....droga.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Broken рече

Kako brate osam? Zar ih ima toliko? :D

Ka sam probao Vivaldi pa ga skinuo jer mi je spor.

Ima ih bar jedno 30+, a ja sam probrao ove koji mi se dopadaju, pa ih vec neko vreme probam i testiram. :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...