Џуманџи Написано Фебруар 23, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2018 Тема је јасна. Користим Chrome и ове: Adblock Plus uBlock Origin Mercury Reader Just Read "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 23, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2018 Pročitao sam Ekstazije za burazere. izvinjavam se za off Goku, Ромејац, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Фебруар 23, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2018 пре 3 минута, Broken рече izvinjavam se za off Np. Има тема и за то: https://pouke.org/forum/index.php?/topic/573-учини-ми-се/ Broken је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 23, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2018 пре 7 минута, Џуманџи рече Np. Има тема и за то: https://pouke.org/forum/index.php?/topic/573-учини-ми-се/ Hvala. Znam da si ma no me mrzelo da tražim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Фебруар 23, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2018 пре 43 минута, Broken рече Pročitao sam Ekstazije za burazere. Исто! RSS feed за Vivaldi, Chromium, Chrome Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 23, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2018 Privacy Badger Avira Safe Shopping Disconnect Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 23, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2018 Koristim i AdBlock Plus, naravno, ali ne svuda, Opera ima svoj vrlo efektan i kulturan bloker, tako da na njoj nemam neki dodatni. Inace, redovno koristim i isprobbavam 8 razlicitih browser-a. Џуманџи and Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Фебруар 23, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2018 пре 1 сат, Broken рече Pročitao sam Ekstazije za burazere. Isto Broken је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Фебруар 23, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2018 uz adblock obavezan je i poper blocker - https://chrome.google.com/webstore/detail/pop-up-blocker-for-chrome/bkkbcggnhapdmkeljlodobbkopceiche?hl=en-US za popups, popunders & overlay Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 23, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2018 1 hour ago, gavrosaurus рече Исто! RSS feed за Vivaldi, Chromium, Chrome Nije problem u nama negu u njoj što postavlja takve naslove. gavrosaurus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 23, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2018 Читам ”екстензије за буразере” и размиишљам тријес секунди о чему би могло да се ради... Broken, Поуке.орг инфо and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 23, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2018 пре 39 минута, obi-wan рече Koristim i AdBlock Plus, naravno, ali ne svuda, Opera ima svoj vrlo efektan i kulturan bloker, tako da na njoj nemam neki dodatni. Inace, redovno koristim i isprobbavam 8 razlicitih browser-a. Kako brate osam? Zar ih ima toliko? Ka sam probao Vivaldi pa ga skinuo jer mi je spor. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 23, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2018 Управо сада, Juanito рече Читам ”екстензије за буразере” и размиишљам тријес секунди о чему би могло да се ради... jos gore, napisala je ekstazije....droga. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Фебруар 23, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2018 @Broken, не смарај више. Broken је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 23, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2018 пре 12 минута, Broken рече Kako brate osam? Zar ih ima toliko? Ka sam probao Vivaldi pa ga skinuo jer mi je spor. Ima ih bar jedno 30+, a ja sam probrao ove koji mi se dopadaju, pa ih vec neko vreme probam i testiram. Broken and Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука