Jump to content

Stranger things

Оцени ову тему

Препоручена порука

6f1c7f40664543.5787e03bf042c.jpg

https://www.behance.net/gallery/40664543/Stranger-Things-OFFICIAL-Netflix-Poster

3305733-screen+shot+2017-10-23+at+8.06.2

https://www.gamespot.com/articles/new-stranger-things-season-2-poster-revealed/1100-6454257/

Чекамо трећу сезону. :) Друга ми је била прилично неуравнотежена и чудњикава, прва ме је "купила". :) Шта вам се највише/најмање допало, како интерпретирате Upsidedown, Void и остало? Које су ваше хипотезе о Mind Flayer-у, Кали, злом доци, Хоперу, Тери...???

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Знам да многи воле и да су готово сви, барем из мог окружења, гледали серију и сви су одушевљени али бојим се да нам није донела ама баш ништа ново осим неколико симпатичних клинаца и једне слатке клинке и једног старијег, одличног глумца, Хопера. Ово је компилација 50 других серија и филмова.
Друга сезона практично нема радњу и дословце је претерана прва где смо као ипак имали неки зачетак породичне (?) драме, теорије завере итд.
Ово дође као дечији Досије Икс за одрасле. О.о
Мислим да је требало да се заустави након прве АЛИ...то се никад не деси. Винона Рајдер је слаба глумица, жао ми је.
11 је чаробна, Мајк је симпа, Вил је сјајан млади глумац, Харбур (Хопер) је показао одличан емотивни потенцијал у сценама са 11 и то ми је оставило најјачи утисак од свега: људска, топла прича две немучене душе које су некако нашле пут једна до друге, ипак позитивно.
Реално, целу прву сезону је извукла 11 својим природним дечијим шармом.

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, gavrosaurus рече

Друга сезона практично нема радњу и дословце је претерана прва где смо као ипак имали неки зачетак породичне (?) драме, теорије завере итд.

Уопште се не слажем. Јесте да је сезона мало несређена, делује као да су рандом убацили свашта понешто, али оно што јесте ново, тј. разјашњено (и врло интересантно) је да 11 није отворила капију у простору, већ у свом уму. Видимо да је заправо човек тај 'gate' и на основу Вила: у првој сезони је био отет, одвучен 'у', док је сада врло јасно да Upsidedown не функционише само као "свет" који је паралелан овом (а који може бити засебан), већ као реалност коју дефинишу умствена бића (не demo-dogs, иако такође имају моћи, већ много више од предатора). :)

Подели на овим сајтовима

Nama je Stranger Things posebna po tome što je prva stvar koju smo gledali a na koju se baš naložila i naša najstarija, do te mere da ima svesku u koju crta omiljene scene iz serije. :)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Paradoksologija рече

Nama je Stranger Things posebna po tome što je prva stvar koju smo gledali a na koju se baš naložila i naša najstarija, do te mere da ima svesku u koju crta omiljene scene iz serije. :)

Који су јој ликови омиљени? :)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Џуманџи рече

Који су јој ликови омиљени? :)

11, tačka. Crtala je i papirnu lutkicu kojom se igra :dobro: 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Ja sam obe sezone gledala sa cerkom. Tokom raspusta u sedam dana, uz malo dremkanja, ali mi se dopala serija. Mene podseca na Twin Peaks, po tom nekom ushicenju koje stvara. Sada cekamo trecu sezonu i pratimo "11" na instagramu :D

Pogledala sam sa njom i serijal "13 reasons why", Uglavnom gledam stari koje nju zanimaju, malo supervizorisem :)

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...