Jump to content

Дан победе над фашизмом, 9. мај

Препоручена порука

Nasa "braca" su pozvali Hrvate a nas bracu nisu pa pametnome to dovoljno govori ! Neka je velika Rusija tamo gde je al sa njima od sad kao i prema svakom drugom !

Знам, брате,... Знам и да су одликовали Месића пре неколико година... И наравно да то боли... Јако... Али нисам ни честитао политичарима овај дан... За све политичаре овога света шиште ми ја**а више.

А Руси, руски народ, су моја браћа, најрођенија, и биће док је света и века!!!  :)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 34
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Brate ne idu ti ovi posteri na ovu temu bar ne iz pijeteta prema zrtvama koje su pale za slobodu i za milione onih u logorima !

Koje "slobodne"? Boljsevicke? Daleko joj lepa kuca. U boljsevickim logorima je umrlo mnogo vise nego u nacistickim a o tome se cuti.

Како се ћути? Да ли си прочитао ''Архипелаг Гулаг'', да ли си чуо за Солжењицина?

Подели на овим сајтовима

Nasa "braca" su pozvali Hrvate a nas bracu nisu pa pametnome to dovoljno govori ! Neka je velika Rusija tamo gde je al sa njima od sad kao i prema svakom drugom !

naravno neka je vecna slava i hvala svim palim za slobodu u borbi protiv fasisticke zveri , BOG da im duse prosti i neka ih sve u Raju nastani !!!

Кад  би  тебе неко питао, брате Ниџо, не би никада гледали ни тенис са  Шараповом... :) aman

Подели на овим сајтовима

Како се ћути? Да ли си прочитао ''Архипелаг Гулаг'', да ли си чуо за Солжењицина?

Da citao sam i Orvela. A sve je to malo naspram pompe koju ima "antifasisticka borba".

Твој одговор окреће воду на другу воденицу,али разумели смо се у ставу.

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Комунизам и нацизам су се,барем код нас,показали као ЕГАЛ. Јер су обе накарадне,диктаторске,недемократске идеологије биле јако штетне,чак и леталне по српско национално ткиво.

Да смо слушали почившег витешког краља Александра и ставили Југославију ван домашаја крвожедних комуниста Совјета (краљ Александар после 1917. год није хтео да чује за Москву) и да смо слушали Милана Стојадиновића;ратификовали Конкордат,редефинисали однос са Ватиканом и остали неутрални према рату који је плануо 1938. год...били бисмо оаза за стране инвестиције,логистичка подршка западних земаља-права "балканска Јужна Кореја".

Али,с обзиром да смо ми увек бирали онај тежи и гори (у више наврата-најгори) начин да решимо одређена питања...

"Луди,луди Срби..."-Милан Недић из истоимене представе,трагедије Синише Ковачевића...

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Да народ није живео ко стока у време и царске Русије и краљевине Југославије,не би се обазирали на комунизам!

И зашто стално монархију,капитализам,демократију и остале буржоаске бљувотине,,стављате као тековине православља !

Мени лично,увек остаје жал,што никад није заживела идеја хришћанског социјализма,којом су се бавили руски мислиоци и филозофи.

Једина друштвена и политичка опција,која би била блиска хришћанству !

http://www.hriscanskedemokrate.org/tekstovi/post/title/Hriscanski-socijalizam-u-Rusiji

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...