Гого Написано Мај 9, 2010 Пријави Подели Написано Мај 9, 2010 Nasa "braca" su pozvali Hrvate a nas bracu nisu pa pametnome to dovoljno govori ! Neka je velika Rusija tamo gde je al sa njima od sad kao i prema svakom drugom !Знам, брате,... Знам и да су одликовали Месића пре неколико година... И наравно да то боли... Јако... Али нисам ни честитао политичарима овај дан... За све политичаре овога света шиште ми ја**а више. А Руси, руски народ, су моја браћа, најрођенија, и биће док је света и века!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 9, 2010 Пријави Подели Написано Мај 9, 2010 Brate ne idu ti ovi posteri na ovu temu bar ne iz pijeteta prema zrtvama koje su pale za slobodu i za milione onih u logorima ! Koje "slobodne"? Boljsevicke? Daleko joj lepa kuca. U boljsevickim logorima je umrlo mnogo vise nego u nacistickim a o tome se cuti. Како се ћути? Да ли си прочитао ''Архипелаг Гулаг'', да ли си чуо за Солжењицина? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 9, 2010 Пријави Подели Написано Мај 9, 2010 Nasa "braca" su pozvali Hrvate a nas bracu nisu pa pametnome to dovoljno govori ! Neka je velika Rusija tamo gde je al sa njima od sad kao i prema svakom drugom ! naravno neka je vecna slava i hvala svim palim za slobodu u borbi protiv fasisticke zveri , BOG da im duse prosti i neka ih sve u Raju nastani !!! Кад би тебе неко питао, брате Ниџо, не би никада гледали ни тенис са Шараповом... aman Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 9, 2010 Пријави Подели Написано Мај 9, 2010 Pobeda na fasizmom poraz od boljsevizma. Nije bas za neku radost. Ово некако љотићевски звучи ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 9, 2010 Пријави Подели Написано Мај 9, 2010 Нека је вјечнаја памјат братији Руској која изгибе противу Шваба и Итлера. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan018 Написано Мај 9, 2010 Пријави Подели Написано Мај 9, 2010 ...Било, не поновило се! ..."Пронаћићемо пут или ћемо га створити."-Ханибал Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 9, 2010 Пријави Подели Написано Мај 9, 2010 Pobeda na fasizmom poraz od boljsevizma. Nije bas za neku radost. Ово некако љотићевски звучи ... Moram biti Ljoticevac da bi konstatovao da je boljsevizam zlo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 9, 2010 Пријави Подели Написано Мај 9, 2010 Како се ћути? Да ли си прочитао ''Архипелаг Гулаг'', да ли си чуо за Солжењицина? Da citao sam i Orvela. A sve je to malo naspram pompe koju ima "antifasisticka borba". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 9, 2010 Пријави Подели Написано Мај 9, 2010 Како се ћути? Да ли си прочитао ''Архипелаг Гулаг'', да ли си чуо за Солжењицина? Da citao sam i Orvela. A sve je to malo naspram pompe koju ima "antifasisticka borba". Твој одговор окреће воду на другу воденицу,али разумели смо се у ставу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 9, 2010 Пријави Подели Написано Мај 9, 2010 Da li se crvena armija moze racunati kao Ruska? Da li Sovijeti koji su zatirali naciju, kulturu, Crkvu Rusa mogu biti Rusi? Ili su Rusi mozda onih 2 miliona sto su se borili na strani Hiltera? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Мај 9, 2010 Пријави Подели Написано Мај 9, 2010 Комунизам и нацизам су се,барем код нас,показали као ЕГАЛ. Јер су обе накарадне,диктаторске,недемократске идеологије биле јако штетне,чак и леталне по српско национално ткиво. Да смо слушали почившег витешког краља Александра и ставили Југославију ван домашаја крвожедних комуниста Совјета (краљ Александар после 1917. год није хтео да чује за Москву) и да смо слушали Милана Стојадиновића;ратификовали Конкордат,редефинисали однос са Ватиканом и остали неутрални према рату који је плануо 1938. год...били бисмо оаза за стране инвестиције,логистичка подршка западних земаља-права "балканска Јужна Кореја". Али,с обзиром да смо ми увек бирали онај тежи и гори (у више наврата-најгори) начин да решимо одређена питања... "Луди,луди Срби..."-Милан Недић из истоимене представе,трагедије Синише Ковачевића... "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 9, 2010 Пријави Подели Написано Мај 9, 2010 Да народ није живео ко стока у време и царске Русије и краљевине Југославије,не би се обазирали на комунизам! И зашто стално монархију,капитализам,демократију и остале буржоаске бљувотине,,стављате као тековине православља ! Мени лично,увек остаје жал,што никад није заживела идеја хришћанског социјализма,којом су се бавили руски мислиоци и филозофи. Једина друштвена и политичка опција,која би била блиска хришћанству ! http://www.hriscanskedemokrate.org/tekstovi/post/title/Hriscanski-socijalizam-u-Rusiji "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 10, 2010 Пријави Подели Написано Мај 10, 2010 Народ није стока него народ. Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 10, 2010 Пријави Подели Написано Мај 10, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Мај 10, 2010 Пријави Подели Написано Мај 10, 2010 Други Светски Рат је био рат запада против РУСИЈЕ. Углаваном, од 26,6 милиона жтрава руских, већина је грађанско становништво. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука