Jump to content

Креативни покушаји чланова форума ЖРУ

Оцени ову тему

Препоручена порука

Лепо је - прецизно и сигурно, само узми бољи папир (храпав) и мекшу оловку или угљен - биће ти цртеж дубљи и разноликији slikanje .

Hvala Jelina! Svaka pohvala/kritika mi mnogo znače! Hvala ti puno! 138999

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

gracanica.jpg

Подели на овим сајтовима

gracanica.jpg

Грачаница? Много ми се свиђа! :)

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Pored Jelininih sugestija, natovaricu ti i ovo: obrati paznju na kompoziciju; crtaj krokije (brze, kratke crteze za svega nekoliko sekundi) jer ce ti pomoci da svedes crtez na bitne linije, neces imati vremena za zamazivanje prstima i pomocice ti da sve elemente crteza tretiras na isti nacin (trenutno jedna osoba crta gradjevine, a druga okolnu salatu&drvece, tolika je razlika)

Akvarel pokusaj da drzis prozracnim i lakim, neka se vide i potezi i papir. Vrlo je teska tehnika za ovladavanje.

Za prave izazive i napredovanje u crtezu koristi tus i pero. Slikarske tehnike se najekonomicnije vezbaju tusem i cetkom.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Pored Jelininih sugestija, natovaricu ti i ovo: obrati paznju na kompoziciju; crtaj krokije (brze, kratke crteze za svega nekoliko sekundi) jer ce ti pomoci da svedes crtez na bitne linije, neces imati vremena za zamazivanje prstima i pomocice ti da sve elemente crteza tretiras na isti nacin (trenutno jedna osoba crta gradjevine, a druga okolnu salatu&drvece, tolika je razlika)

Akvarel pokusaj da drzis prozracnim i lakim, neka se vide i potezi i papir. Vrlo je teska tehnika za ovladavanje.

Za prave izazive i napredovanje u crtezu koristi tus i pero. Slikarske tehnike se najekonomicnije vezbaju tusem i cetkom.

Drvce, govoriš isto kao moj profesor! :) Profesore, dal' to niste Vi!!? :D

Šalim se naravno! ;)

U svakom slučaju,hvala na savjetima! Iskrena da budem, ti radovi su mi, pa nazovimo, "pokušaji radova"! Akvarel nikad nisam radila i slažem se,tehnika je teška za savladati! 138999

Подели на овим сајтовима

Drvce, govoriš isto kao moj profesor! :) Profesore, dal' to niste Vi!!? :D

Šalim se naravno! ;)

U svakom slučaju,hvala na savjetima! Iskrena da budem, ti radovi su mi, pa nazovimo, "pokušaji radova"! Akvarel nikad nisam radila i slažem se,tehnika je teška za savladati! 138999

Naravno da sam to ja, dokle, Biljana, da ponavljam iste stvari! :D

try-not.jpg

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...