Биљана Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 Лепо је - прецизно и сигурно, само узми бољи папир (храпав) и мекшу оловку или угљен - биће ти цртеж дубљи и разноликији slikanje . Hvala Jelina! Svaka pohvala/kritika mi mnogo znače! Hvala ti puno! 138999 Ignjatije and Јелина је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 Биљана, Grizzly Adams, Александрида and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 Моја прва икона! Олимп, Лидија Миленковић, obi-wan and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 Данијел Драгичевић, Николa, Иван ♪♫ and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 Ау, што сте талентовани народе... Свака част! Ignjatije and Биљана је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 21, 2012 Пријави Подели Написано Јул 21, 2012 akvarel Иван ♪♫, Ignjatije, Олимп and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 21, 2012 Пријави Подели Написано Јул 21, 2012 akvarel Олимп, Иван ♪♫, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 21, 2012 Пријави Подели Написано Јул 21, 2012 gvaš Иван ♪♫, Ignjatije, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јул 21, 2012 Пријави Подели Написано Јул 21, 2012 Грачаница? Много ми се свиђа! Лидија Миленковић and Биљана је реаговао/ла на ово 2 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 21, 2012 Пријави Подели Написано Јул 21, 2012 A gde je Gimli, sin Gloinov, i on ima bradu? Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 21, 2012 Пријави Подели Написано Јул 21, 2012 Pored Jelininih sugestija, natovaricu ti i ovo: obrati paznju na kompoziciju; crtaj krokije (brze, kratke crteze za svega nekoliko sekundi) jer ce ti pomoci da svedes crtez na bitne linije, neces imati vremena za zamazivanje prstima i pomocice ti da sve elemente crteza tretiras na isti nacin (trenutno jedna osoba crta gradjevine, a druga okolnu salatu&drvece, tolika je razlika) Akvarel pokusaj da drzis prozracnim i lakim, neka se vide i potezi i papir. Vrlo je teska tehnika za ovladavanje. Za prave izazive i napredovanje u crtezu koristi tus i pero. Slikarske tehnike se najekonomicnije vezbaju tusem i cetkom. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 21, 2012 Пријави Подели Написано Јул 21, 2012 Pored Jelininih sugestija, natovaricu ti i ovo: obrati paznju na kompoziciju; crtaj krokije (brze, kratke crteze za svega nekoliko sekundi) jer ce ti pomoci da svedes crtez na bitne linije, neces imati vremena za zamazivanje prstima i pomocice ti da sve elemente crteza tretiras na isti nacin (trenutno jedna osoba crta gradjevine, a druga okolnu salatu&drvece, tolika je razlika) Akvarel pokusaj da drzis prozracnim i lakim, neka se vide i potezi i papir. Vrlo je teska tehnika za ovladavanje. Za prave izazive i napredovanje u crtezu koristi tus i pero. Slikarske tehnike se najekonomicnije vezbaju tusem i cetkom. Drvce, govoriš isto kao moj profesor! Profesore, dal' to niste Vi!!? Šalim se naravno! U svakom slučaju,hvala na savjetima! Iskrena da budem, ti radovi su mi, pa nazovimo, "pokušaji radova"! Akvarel nikad nisam radila i slažem se,tehnika je teška za savladati! 138999 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 21, 2012 Пријави Подели Написано Јул 21, 2012 Drvce, govoriš isto kao moj profesor! Profesore, dal' to niste Vi!!? Šalim se naravno! U svakom slučaju,hvala na savjetima! Iskrena da budem, ti radovi su mi, pa nazovimo, "pokušaji radova"! Akvarel nikad nisam radila i slažem se,tehnika je teška za savladati! 138999 Naravno da sam to ja, dokle, Biljana, da ponavljam iste stvari! RYLAH, Лидија Миленковић, Oglo and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 21, 2012 Пријави Подели Написано Јул 21, 2012 Naravno da sam to ja, dokle, Biljana, da ponavljam iste stvari! Drvce, nasmijao si me do suza! :D Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 23, 2012 Пријави Подели Написано Јул 23, 2012 Drvce, ova je za tebe! Ignjatije, Олимп, Лидија Миленковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука