Александрида Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 Haaaaa kako je dooobaaar kliiip... klapklap klapklap likefaceeeeeeee slavabogu Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Децембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2011 СВИМ ЧЛАНОВИМА ФОРУМА ЖЕЛИМ СРЕЋНУ И БЛАГОСЛОВЕНУ НОВУ ГОДИНУ. victory78 :rstar: oleeeee :bstar: Александрида, dusha and anajrim је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Децембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2011 СВИМ ЧЛАНОВИМА ФОРУМА ЖЕЛИМ СРЕЋНУ И БЛАГОСЛОВЕНУ НОВУ ГОДИНУ. victory78 :rstar: oleeeee :bstar: kolo2 .hvala. oleeeee .mense. :anim_57: ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2011 bravo... hvala Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јануар 2, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 Jedna sličica za moju prijateljicu Anajrim. Nekada mi bude glas razuma (nekada i kritike - ali samo malo). Sve je to dobro. Bitno je da se svi družimo i da nam je lijepo na forumu. Veselo nam uvijek bilo! 1413_love anajrim and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јануар 2, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 Jedna sličica za moju prijateljicu Anajrim. Nekada mi bude glas razuma (nekada i kritike - ali samo malo). Sve je to dobro. Bitno je da se svi družimo i da nam je lijepo na forumu. Veselo nam uvijek bilo! 1413_love jahojao234 .hvala. dance dragi,divno je :-X :cheesy2: 0442_feel 319.gif ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јануар 2, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 p.s dijelim ovo sa svim mirjanama na forumu oleeeee ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јануар 2, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 Hah, vala i to si upravu. Neka bude sa svim Mirjanama na forumu. ^_^ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јануар 2, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 Када сам заредао с честиткама (а претјеривању сам склон ) ево и једна од мене. Свим члановима форума желим срећне предстoјеће Божићне и Новогодишње празнике. Да испуните своје снове - без изговора молим. Хаха, ајд Жру! Pantera and anajrim је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јануар 14, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 Uploaded with ImageShack.us Милан Меденица :), anajrim, Anette and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јануар 14, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 Uploaded with ImageShack.us Аха. Јес добра. Јел твојих руку дјело? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јануар 14, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 Jeste, leva i desna u tandemu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 Одлично, одлично! Пресрећан сам што имамо овоако креативне чланове, зато zru има одличну будућност. Данијеле, много ми се свиђа Твоја концепција три почетна слова Жру! Супер су боје, супер фазон, минимализам... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јануар 14, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 Hvala. Sada kada imamo i blagoslov Oca Ivana, to će nas podstaći da jos više prionemo na posao. Long live ЖРУ! 0304_smile4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 Uploaded with ImageShack.us Биљана and Данијел Драгичевић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука