Mиљан Танић Написано Октобар 6, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2010 Hvala, hvala Pišem ja inače... miroljubivije, al' što ti reče... eksplozija. :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Октобар 6, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2010 Uh, evo još... i biće još... О, накоте аспидин, што се наслађујеш туђим гријехом, пијеш сузе брата својега, и купаш се у зноју сужања својих. Курво вавилонска, стани пред огледало и посматрај гнусобу порођаја свог поганог. Гледај како из бездана и слузи материце твоје миле штеточине и трују народ мој као шкорпије. Али гле, ево иде Цар Славе у сили својој, да благом Рјечју утјеши стадо своје. А дјецу твоју, роспијо и бештијо, разбиће о камен. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 6, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2010 Miljane 0102_laugh Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Октобар 6, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2010 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 6, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2010 Уз иницијативу сестре Маре, направила сам овај видео, који су полазници наше он-лине вјеронауке већ видјели, али реко' није згорег да га поставим и овдје. Идеја је Марина - моја реализација. Молитве - Поуке.орг Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Октобар 7, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 Изгнану пограничјесвијести,одјећу скидами ничице падампред крстом срама и лажи.Као Дамоклов мачнад главом ми висикап сопствене крви,сав ми животу три словастао.Ослонца немам,а мрвице не желим,удови ми серастачуу тами.Гдје је она ријеч,гдје је слово,гдје су звијезде,гдје је мјесец?Између свјетовависимрастргнута ми душана граници спава.Блаженство несвијестиобузима медемони праве гозбуна ранама мојим.Будим се у зору,осјетим мириссвјежег хљебаи вина,облачим се и одлазим.Вријеме је. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Октобар 7, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 I još jedna... У вријеме оно Господ је крочио земљом. Данас рептили ходају усправно и плоде се са људима. У вријеме оно Господ је изгонио демоне из људи. Данас демони истјерују људе из храмова. У вријеме оно, слављаху Га у Јерусалиму и пјеваху Му „Осана!“ Данас Га се не сјећају. Данас, Он је мит. У вријеме оно, људи Бога испљуваше, избише и распеше. Данас би учинили исто, у име Његово. О, безумни човјече! Што се чудиш смрти, мржњи и гријеху који чине на те? Еда ли си ти већи од Њега? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 Svidja mi se Miljane, ta tvoja pesma. facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 bravo milevče i davide.... evo i od mene nešto novo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 1405_love slava3 e baš si me lijepo nasmijao. Moraću i ja da kupim tu naljepnicu da zalijepim na bike. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 мајкл мајкл 0442_feel 0442_feel 0442_feel crutches 319.gif 319.gif smej.gif smej.gif smej.gif МОЦАРТА ЗА ДОЖИВОТНОГ ПРЕДСЕДНИКА !!!!!!!!!! брате, ти си један од ретких својеручних креатора чије сам СВЕ клиове обележио за омиљене на тјубу kriminalac мајкл клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 e pa hvala...polaskan sam inače,tekst nije moj.... prilagodio sam ga odavde http://www.basicjokes.com/djoke.php?id=906 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 16, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2010 evo nečeg novog... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 16, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2010 add to favourites 0110_hahaha dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 18, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2010 klapklap hellooooooooo klapklap :cheesy2: Fantastično Moci, nemam riječi. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука