Milan Nikolic Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 Koji je doslovni prevod ovog aksioma eklisiologije Svetog Kiprijana: ,,ecclesiam in episkopo et episkopum in ecclesia esse'' Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 Хтио сам на Верујем да ти одговорим али сам мислио да ће Дефенсор фидеи Мислим да ово значи: Црква је у/на епископу и епископ у/на Цркви. Јеси ли ово из Зизјуласа извукао 0104_cheesy Синоћ сам му читао ``Јединство Цркве``и мислим да сам наишао на ово pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 То се ваљда налази свуда. Али јесте, углавном радим нешто са том књигом. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Zamolio bih za prevod ovoga (kako piše dole na slici): Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Takođe, vezano za gornje pitanje: Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Хе хе хе,видим да је Ђого `нако по професорски ријешио ситуацију aman pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Jeste. Hvala na ovome. Idemo dalje. bliss jeeee Može li kompletan prevod ovih naslova: ps Mislim na prevod ovoga sa slike iznad, kako piše. В. Јоанидис, Царство Божије према учењу Новог Завјета, Научни часопис Теолошког факултета Атинског универзитета - јединство Цркве према св. Ап. Павлу, у "Евхаристирион" ("Благодарник", буквално, мада мислим да се не преводи), Том у част проф. Алвизатоса - Увод у Нови Завјет, 1980 Ima i ovde, nadam se, onih koji poznaju Grčki. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука