Jump to content

Sve se crashuje

Оцени ову тему

srema

Препоручена порука

E ovako, znaci problem je sledeci: posle nekog vremena na kompjuteru sve krece da izbacuje error: Firefox izbacuje bugsplat i kad god hocu ponovo da ga pokrenem nikako ne mogu, izbaci ponovo isto. Primetio sam da se tabovi sa youtubom crashuju pogotovo. League of Legends stalno izbacuje error kako su mi podaci korumpirani i treba da se povrate. I sa torentima imam problem da iako pise 100%, nije skroz zavrsen download. Inace, imam dosta problema kada bilo sta hocu da instaliram jer se uvek ispostavi da fajlovima nedostaju blokovi. Pojavljuje mi se i blue screen, koliko se secam sa nekim textom PAGE_MEMORY ili tako nesto.

Ima i jos jedan "simptom", znaci u neko random vreme pojavi mi se static na monitoru i onda se ceo kompjuter restartuje. Sumnjam da to ima bilo kakve veze sa ovim gore, jer je to verovatno do graficke, a nema ni veze sa monitorom, jer se inace kompjuter ne bi restartovao.

Da se ovo desava cim ukljucim kompjuter, sumnjao bi na hard disk, ili mozda na RAM memoriju, ali ovo se desava nakon nekog vremena. Znaci, kad ugasim kompjuter, ostavim ga da se malo ohladi, pa se vratim, sve radi kako treba. Sta se to pregrejava? Da li treba mozda da stavim ponovo termalnu pastu na procesor?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, srema рече

a jel ima neka alternativa? :)

Има. Купи нов кулер.

Или нову конфигурацију, ако си у ситуацији. Јер је кулер само привремено решење. Кад кулер оде, обично значи да је прошло неко време од мењања конфигурације. Кулер или напајање само први оду.

Али некад је једноставно лош кулер (чак и кад је машина релативно нова) и исплати се да пробаш да га замениш јер је јефтино, и ако упали средио си ствар за пар година.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...