Стефан Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Живо ме интересује-где су оне силне НВО које афирмишу борбу против злоупотреба и злостављања детета?! Ово није политички таленат-ово је болест; нешто што личи на нацистичку омладину Вермахта,или још боље омладинце који су идолопоклоници Великог Брата и који цинкаре родитеље и комшије-из Орвелове "1984". У питању је Растко Поцеста-дете које има дар за писање (ако већ сам пише текстове) али коме су родитељи,вероватно схватања појма који се зове "либерална тиранија"-а заступају је П. Луковић,Л. Перовић и сл. објавило је две књиге,о америчким председницима. Учесник је бројних трибина о осуди неонацизма,неонационализма,интеграцији у НАТО. Наиме,текстови су сумњивог порекла (постоји основана сумња да је текстове писало дете које је 1998. годиште,и искрено бих волео да су ове баљезгарије написали поносни мама и тата,а не овај клинац испраног мозга!) O bombardovanju Za mene je najveće poniženje u istoriji zemlje bio 24. mart 1999. godine, kada sam konačno shvatio dve tužne činjenice – da se ceo demokratski svet digao protiv moje zemlje, što me je dovelo do zaključka da živim u totalitarnoj tiraniji, u čije ime je počinjeno mnoštvo zločina protiv čovečnosti, krvavih, nebrojeno surovih, krvavih i monstruoznih masakara, pa i jedan genocid. A druga tužna činjenica, jeste da smo sada i zvanično izgubili izvor cele naše istorije, kolevku našeg naroda – Kosovo. To je tužna realnost, koju moramo prihvatiti i isto tako se moramo složiti da ne postoji način da Kosovo i Metohiju povratimo nazad, kao teritoriju Srbije, odnosno Jugoslavije. Punih 78 dana Srbija je bila pod bombama međunarodne zajednice, koja je pokušavala da zaustavi etničko čišćenje mad albanskom populacijom na Kosovu. Ne, na Balkanu se ništa ne može postići silom i ako stalno to svi pokušavaju, a ponajviše sami Balkanci. Uskoro je protiv predsednika moje države podneta optužnice za ratne zločine i zločine protiv svih principa i načela čovečnosti, ali on je još godinu i po dana sedeo u udobnoj, predsedničkoj fotelji u njegovoj zvaničnoj rezidenciji, na Dedinju. Tih 78 dana bolelo me je više nego bilo šta drugo što smo moja zemlja i ja ikada preživeli u celoj istoriji našeg naroda. Ovim želim da poručim da razloga za oružanu interveniciju jeste bilo, ali da je strategija savezničkih snaga pogrešna, ne samo u Jugoslaviji, već i u Avganistanu i Iraku, kao i mnogim drugim totalitarnim tiranijama, u kojima su nevini civili više stradali od krvoločnih monstruma koji su obitavali na tim teritorijama. I zato ovim tekstom želim da pozovem sve članice NATO – a da promene strategiju rata, jer sam siguran da im njihova savremena i maksimalno usavršena tehnologija to u potpunosti dozvoljavaju. R. Pocesta, 28. mart 2006. godine И тако је мали Растко написао овај "генијални" текст са непуних осам година,али је зато горе болдоване две тужне чињенице схватио када је имао једва годину дана. leteti Nisam stigao na vreme da se učlanim cenjenom skupu Parapsihopatologije, ali evo, sa malim zakašnjenjem, čestitam 2. godinu nezavisnosti svim slobodnim i ponosnim građanima demokratske, sekularne, multiethničke, multirasne i multikulturalne Republike Kosovo, novorođene države u samom srcu Evrope!!! ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ-КАКО ИЗГЛЕДА ДЕТЕ ОД 12 ГОДИНА Дете од 12 година у оделу,са марамицом у џепу,у соби окићеном америчким заставама,Обамом...!!!! Моја прва асоцијација: Ја сам са дванест година играо фудбал у крају,јурио се са децом,ишао у школу,сакупљао сличице,тренирао ватерполо....на шта ово личи?! Још овом малом несретнику прете на фејсбуку?! Па зар му није довољна казна што је овакакв какав је-дете испраног мозга и уништеног детињства?! И још људи из Фонда за младе таленте желе да му дају стипендију-тј. стимулишу овакво недело да се деци одузима детињство и подстичу друге родитеље да им се такође деца "боре за људска права"?! Свака част за Фонд! Hitlerjugend "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Jadno dete.Imam onu molitvu za decu sv. vladike Nikolaja,procitacu je za jadnicka... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 добро брате и ти га претера са тим изгледом ... ваљда је свакоме јасно да ово нема везе са мозгом, колики год коефицијент интелигенције има ово дете ... поготово заставе иза њега, које представљају прототип неонацизма у свету. https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,1065.msg47986.html#msg47986 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Па ово није ништа ново: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=a4YzVPPk4rM ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Април 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2010 добро брате и ти га претера са тим изгледом ... Нема ово везе са тим да ли се ја слажем или не слажем са оваквим стварима које он пропагира-и ја сам као мали научен да да не подносим Милошевића и СПС,али ово је...?! Мени је нарочито страшно,јер сам отприлике и најближих година њему од свих вас који пишете,и веома ми је грозно када се сетим себе од пре седам година,и видим њега какав је,односно шта од њега направише. А још ми је страшније што разноразни фондови стимулишу асоцијалну децу која се баве политиком и немају другове,девојке,нити се баве икаквим спортом. Али,да,зато у Београду раде само два базена,зато је Нађа Хигл устајала у 5 ујутру да из Панчева тренира у Београду,зато чланарина за оне који желе да тренирају ватерполо на Ташу износи 4000дин...али не,испирање мозга се награђује. 0102_laugh Поврх свега,овом детету прете ултрадесничарске и националистичке организације-ваљда ће да добије некакву полицијску патролу,или ће га посматрати у основној школи...и какво је сад то детињство? "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 добро брате и ти га претера са тим изгледом ... Нема ово везе са тим да ли се ја слажем или не слажем са оваквим стварима које он пропагира-и ја сам као мали научен да да не подносим Милошевића и СПС,али ово је...?! Мени је нарочито страшно,јер сам отприлике и најближих година њему од свих вас који пишете,и веома ми је грозно када се сетим себе од пре седам година,и видим њега какав је,односно шта од њега направише. А још ми је страшније што разноразни фондови стимулишу асоцијалну децу која се баве политиком и немају другове,девојке,нити се баве икаквим спортом. Али,да,зато у Београду раде само два базена,зато је Нађа Хигл устајала у 5 ујутру да из Панчева тренира у Београду,зато чланарина за оне који желе да тренирају ватерполо на Ташу износи 4000дин...али не,испирање мозга се награђује. 0442_feel Поврх свега,овом детету прете ултрадесничарске и националистичке организације-ваљда ће да добије некакву полицијску патролу,или ће га посматрати у основној школи...и какво је сад то детињство? све се ја то са тобом слажем, али сети се свог детињства и са којим си сликама јео вечеру на дневник ратоборне телевизије СПС1, па ти ништа не фали данас ... онако ... не пуно у сваком случају ... па можда мало ... slavabogu :cheesy2: 0442_feel шалим се брате 0102_laugh а овакве ствари на децу не утичу, деца су неоптерећена тиме, док год их родитељи не малтретирају или индоктринирају сличним стварима. за мој појам, чак си и ти млад да се бавиш политиком, али шташ така смо ти земља, увек се код нас одмалена учило да пуца из кубуре 0442_feel управо сам мишљења да деца треба да буду деца ... зато, најмање што можемо да учинимо, у недостатку стварних мера за другог, је да послушамо сестру Јадранку и да се ухватимо молитвеника и поменемо ове људе. а за себе, да памтимо дуго и живо, да не урадимо слично својој деци 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Април 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2010 за мој појам, чак си и ти млад да се бавиш политиком, али шташ така смо ти земља, увек се код нас одмалена учило да пуца из кубуре pivo Претпоставио сам да ћеш ово да кажеш-чак се и слажем са тобом донекле,али-ја опет имам здрав социјални живот и природне друштвене интеракције са људима,одличан сам ученик,тренирам,и имам девојке. Ја подржавам да се дете интересује за све,па и за политику (баш када сам и имао 12год покушавао сам свим силама да разумем "Никад извини"),али овакве крајности да се од детета створи мали тиранин испраног мозга... pivo Свакако-у молитвама поменимо све. :smiley: А за ово.... онако ... не пуно у сваком случају ... па можда мало ... 0102_laugh klinac klinac шалим се брате isus-sinai ћемо у недељу продискутовати у три,пардон четири ока. izlet izlet "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 1, 2010 Пријави Подели Написано Мај 1, 2010 нисам желео да ти оспорим, само да проверим став који гајиш. на крају, што се мене тиче, ничија није до века, а и питање је шта се ту дешава. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука