PACTKO Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Ја се похвалих да сам нашла превоз да сутра одем на Литургију.А како ћу устати?! Одох и ја на 0110_hahaha. :cheesy2: Ваљда ћу заспати. Лаку ноћ 15 гостију, 7 корисника (0 Пријатељи, 1 сакривених) Корисници активни у протеклих 15 минута: PACTKO, sekastarča, Vasilij Golijanin, Evdokija, Пантелејмон, Lidija И свима који већ спавају! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Цитат Ја се похвалих да сам нашла превоз да сутра одем на Литургију.А како ћу устати?! Одох и ја на 0110_hahaha. klapklap Ваљда ћу заспати. Лаку ноћ 15 гостију, 7 корисника (0 Пријатељи, 1 сакривених) Корисници активни у протеклих 15 минута: PACTKO, sekastarča, Vasilij Golijanin, Evdokija, Пантелејмон, Lidija И свима који већ спавају! спавај жено, већ је пола 3! :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 Djordje Balasevic - D-mol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veca Написано Јул 29, 2010 Пријави Подели Написано Јул 29, 2010 Лаку ноћ онима који су још увијек на форуму, ја не могу више, а увијек нешто занимљиво пих... 0110_hahaha ...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 Laku noć isus-sinai .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veca Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Toliko je kasno, da je već rano 0110_hahaha Laku nooooć stadaradim ...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 naše zavese su toliko out da su in stadaradim Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Цитат Цитат Папа ми се одох. Лаку ноћ свима! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 лака ти ноћ била брате smej.gif smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 лака ноћ свима клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Odoh i ja ljudi, plače krevet za mnom. Lijepo mi lalajte. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Escobar Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Mimoza Shkodra - E ke nje vend Najlepsa curica iz Prishtine Sultan Bajazit " A zar Kosovo nije republika" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Цитат Mimoza Shkodra - E ke nje vend Najlepsa curica iz Prishtine ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Цитат Цитат Папа ми се :group111: algabacaju bighugbighug одох. Лаку ноћ свима! Присутни корисници 34 гостију, 15 корисника (5 сакривених)Корисници активни у протеклих 15 минута: Aлекса, Лазар, verovlada, Александар, tara8, voda, Будимир Лазић, emanuil, Јоца Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука