Zayron Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 Јован - Swarovski: Дође ми некад да идем и да им запалим канцеларију... Интернет иде преко кабла, плаћам око 10 е .... ужас. Једва чекам да раскинем договор. Bjež od njih što prije mogneš, puno je i 1 evro za to a kamo li 10! Ja plaćam samo 17 evro i ne moram dalje ništa, nikakav sex il da nekog ubijem do sada od mene za to nisu na sreću tražili, hahahaha! kriminalac Zatim su zadovoljni s tih 17 evro, trebalo bi to biti tih deklarisanih 16 Mb/sec ali u stvarnosti to varira između tih 12 i 16 Mb/sec zavisno od opterećenosti mreže. 16 Mb/sec je samo u idealnim uslovima koje prema ugovoru ne moraju garantovati ali i tako je to odlična cijena za tu takvu stvarnu brzinu oko 12-14 Mb/sec kakva je najčešće. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 Јован - Swarovski: Дође ми некад да идем и да им запалим канцеларију... Интернет иде преко кабла, плаћам око 10 е .... ужас. Једва чекам да раскинем договор. Bjež od njih što prije mogneš, puno je i 1 evro za to a kamo li 10! Ja plaćam samo 17 evro i ne moram dalje ništa, nikakav sex il da nekog ubijem do sada od mene za to nisu tražili, hahahaha! kriminalac Zatim su zadovoljni s tih 17 evro, trebalo to biti 16 Mb/sec ali u stvarnosti to varira između tih 12 i 15 Mb/sec zavisno od opterećenosti. prstgore :group111: Од мене ће добити само prstgore :cheesy2: Знам, шта да се ради лопови на све стране ... Код ових мојих и непостоји та могучност... постоји око 2-3 ито за једно 30-40 е. 4chsmu1-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='sFun_bat' /> http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 11, 2011 Пријави Подели Написано Март 11, 2011 СББ је кева, 4мегабита за 1400 динџи ... да се самоцитирам - Сбб је кева 6 мегабита за 1520 динџи клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука